Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Stüdyo

Başlatangangsta59Tarih15/04/2011 11:49:39Yorum4

İlk mesaj
Üye159 yazı
uzun zamandır aklımda olan bi fikir aslında rap müzik dinlerim ki nickimden de belli oluyodur.Bizim burda bu işle ciddi anlamda ilgilenen bi kitle varki sürekli kayıt alıyolar falan nicki mensis olan bi kardeşim bana demişti abi stüdyo açsak kayıt alsak ağlatırız parayı falan diye ben o sıralar pek ilgilenmedim bulunduğum ilçede 4 tane stüdyo var özenti tayfası kayıt başı işte beat(ritim)başı para bayılıo bazı günler 7 kayıt 10 kayıt alınıo haftasonları ki 100 lira para yapar kiraladıkları dükkanın kirası 125 lira mahalle arası tek göz oda kıvamında aldıkları aletler ilk etapta 600 lira lık falan günde 2 kayıt alsan ilk ay malzeme parası çıkıo zaten eğer imkanınız varsa ve yaşadığınız yerde buna müsaitse çevresi olan sevilen bi rapperı koyup stüdyoya çok güzel ek gelir elde edersiniz ben hala yapmayı düşünüyorum bu işi yazın siz ne dersiniz beyler yorum varmı?

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye65 yazı
600 tl ye nasıl bir studyok açmayı düşünüyorsun onu anlamadım. Sadece bir mikrafonun fiyatı 600 tl ne kadar profosyonel yapacaksın tabi buna göre bu olay değişir.
Profosyonel olarak düşünüyorsan senin düşündüğün fiyatların çok çok üstünde maliyeti çıkar bu işin

Kullanacağın programa göre pc yada mac alman gerekecek.
Koppurasor filiter gibi cihazlar alman gerekecek. Tabi bunları bilgisayar ortamında yaparım diyorsan bana bilgisayar ortamındaki kalite yeter diyorsan bu araçları almana gerek yok.

Referans monitörü gerekecek
Ses izelasyonu gerkecek vb vb vb
Klavye gerekecek!
İyi düşün bu işden 600 tl ile çıkamazsın!Tabi bu benim düşüncem belki senin başka bir planın vardır.
İyi çalışmalar
www.petersemlak.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / St PetersburgMeslek Müzik
Üye159 yazı
bi kaç parça eşyam var mikrofon var harici ses kartı var geçen sene 500 e alınmıştı kabin yaptırcam evdeki pc mi kullancam ama yaza kalcak iş büyük ihtimal profesyonel olmıcak tabi stüdyo zaten kayıt aldırcak elemanlarda rap yapmaya çalışan liseli tayfa beatleri falan da kendileri yapmıo bedava olanları kullanıyolar

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye65 yazı

hangi programı kullanıyorsun?
cubes ? fl?
www.petersemlak.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / St PetersburgMeslek Müzik
Yeni Üye8 yazı
profesyonel anlamda yapcaksan mantıklı fakat senin 600 tl ye aldıgın kaydı bazı tekniklerle 6 tl lik cubuk mic ile yapanlarda mevcut ki bu işle uğraşan 2 parçaya tutup para vermek yerine amatör olarak zaten bişeyler yapıyodur, tahminimce o şekil kayıt stüdyolarına hiçbi bilgisi olmayan sadece kendilerini denemek isteyen kişiler gidiyodur yani bi gelen tekrar gelmez . bence iyice düşünüp karar verip onagöre davranmalısın.
Hiçbirşey Göründüğü Gibi Değildir...

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf