Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Enerji Lisans

BaşlatanibofetTarih14/04/2011 15:51:32Yorum6

İlk mesaj
Üye137 yazı
HERKESE SLMLAR
ÖNCELILEBU SITEYI KURANLARA BURAYI TAKIP EDIP YORUM YAPAN HERKESİN YUREGINE ELINE SAGLIK DIYORUM BURDA GORDUGUM BIR ILANA YAZDIĞIM YAZI İLE BASLAYAN GORUSMELER SONUCA DOĞRU GIDIYOR VE INSALLAH KISA ZAMANDA TİCARET OLARAK SONUCLANACAK.
SIZLERDEN BIR KONUDA BILGI ALMAK ISTIYORUM RUZGAR VE GÜNES ENERJİSİ LİSANSLARI NASIL ALINIYOR YADA DEVRETMEK ISTEYEN VARMI KONU NE SEKILDE CERYAN EDIYOR KIYMETLI FIKIR VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM SAYGILARIMLA
H.İBRAHİM AYDIN
elektroteknic@gmail.com

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye137 yazı
hadi arkadaslar degerlı fikir ve yorularınızı beklıyorum
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Üye385 yazı
rüzgar ve güneş enerji lisanslarını epdk dan ihale usulu yada kendi araziniz varsa projenizle gidip lisans alabiliyorsunuz devir konusunda epdknın internet sitesinden lisans sahiplerini öğrenip hepsiyle yüz yüze görüşme yapmanız gereklidir (genel olarak) çünkü genelde bu tip lisanslar milyon dolarlardan başladığı için ve genelde itibar sahibi holdinglerin elinde olduğundan satılık ilanına çıkmazlar genelde bu işi yapan holdinglere satmak istedikleri lisansları teklif ederler.onun için lisans sahipleriyle direk irtibata geçmeniz yerinde olucaktır diye düşünmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye137 yazı

tsk ederım yorumunuz için saygılaımla

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Yeni Üye13 yazı
ibrahim selam dostum.
telefonun kapali. ürünlerimi aldinmi, son durum nedir ?
cevap yazarsan sevinirim.
tuncay
Tuncay Tasocak (Finco Gruppe)

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Yöneticilik
Üye347 yazı
Yeni düzenleme ile 500kw altı mikro kojenereasyon veya yenilenebilir kaynaklardan elektrik üretenler için lisans alma ve şirket kurma zorunluluğu olmadan ürettiği fazla elektriği satabilmesine olanak sağlandı. Bu şekilde ürettiğiniz elektriği
gerekli formlar ve izinler ile bölgenizde elektrik dağıtımı yapan şirkete başvuru yaparak başvurunuzun olumlu değerlendirilmesi ardından parekende elektrik satma lisansı olan şirketlere ürettiğiniz fazla
elektriği satabilmeniz mümkün. Burada böyle bir tesisin ortalama 2 000 saat çalıştığını varsayarasak 500kw dan 10milyonkWh üretim yapar.
ama pratikte bu şekilde satışı yapabilen var mıdır, onu incelemek lazım

diğer taraftan rüzgar yada güneş santrali kurmak için lisans almak baya meşakkakatli bir süreç. 2007-2008 başvurularından daha yeni lisans alanlar mevcut.
lisans devri eskiden belli süre yapılamıyordu, son halini araştırmak lazım ama pek bulunacağını zannetmem, çünkü bu kadar meşakkati öektikten sonra zor, ama firma finansal olarak bu süreçte zora düştüyse tabi bir fırsat.
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Üye335 yazı
www.elektrikborsasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil