teşekkür ederim cacala görüşlerin için.farklı bakış açıları önemlidir.rent a acar mantığını güvenlik açısından yazdım.yoksa dediğin gibi 1 araba ile konsol değerlendirmesi karşılaştırması abes bir durum olur.ama işin püf noktasıda tam orada kopuyor...arabayı niye kiralarız 1 günlük işimiz vardır alır kiralar işimiz biter teslim ederiz 80 tl 100 tl göze batmaz.dediğin gibi gidipde 30000 tlye araba almassın 1 -2günlük iş için.benim demek istediğimde böyle bir şey.ben ayda 1-2 kez oyun oynamak isteyen biriysem gidipde 1 konsol almam.500-700 tl para bağlamam.belki çok bir para değil ama belli bir süre sonra sıkılırım gözüme batar zararına satabilirim.yer kaplar evde kırılabilir bozulabilir daha bir çok etken var almamam için.ama böyle bir siteden çok mu canım istedi oynamak 30 tl göze batmaz diyorum.tabiri caizse nefsimi köreltirim 1 gün 2 gün iade ederim uzun bir süre yine oynamam.bilmem yanılıyormuyum.
evkur meselesine gelince bundan 2 ay önce sordum piyasada 750 tllik 320 gb playstation3 ne dese iyi??tam 2 katı fiyat çekti 1500 tl 15 ay taksit.aylık taksit oranı100 tl.var gerisini sen hesap et.şimdi yarın bir gün sıkılabilceğin hatta satmayı düşünebilceğin konsola gidip evkur ve benzeri yere 2 katı para bağlarmısın.sonuçta zevk işi bu???
birde hitap edeceğimiz kesim üniversite öğrencisi,oyun oynamayı seven fakat evde bulundurmayan ayda 2-3 kez oynarım diyenler olacaktır.ps3 salonuna giden evinde konsol bulundurmayan kesim olacaktır.ev oramında sigarasını içerek,kız arkadaşıyla,4-5 kişilik arkadaş ortamıyla oynayan kesim olacaktır.
düz mantık ps3 salonlarında saati 3 tl.bir ayda bir insan ortalama 10 saat gitse 30tl yapar.bu benim günlük kiralama bedelim olacaktır.ev ortamında ses yok,sigara içemem kaygısı yok,daha zamanla çeşitli alternatifler sunulablir site içersinde üyelik v.b gibi.daha ucuzda kiralanabilir.sadık üyelere.
laptop olayı farklıdır.ps3 zevk işidir.insan istediği zaman kiralar.canı istemez 1 senede kiralamaz.oyun tutkunudur.haftada 1 gün kiralar.ama laptop ya alırsın kulllanırsın yada hiç olmaz.bilmem yanlış mı düşünüyorum.değerli görüşlerinizi bekliyorum...