Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Plastik Otomotiv Yedek Parça İmalatı

Başlataneren_cmTarih12/04/2011 10:13:31Yorum18

İlk mesaj
Üye206 yazı
Merhaba Değerli koniks üyeleri;
Firmamız Plastik enjeksiyon kalıpları ve plastik imalatı yapmaktadır.Plastik Otomotıv yedek parça imalatı yapmak istiyoruz bu konuda bizimle fikir alışverişinde bulunacak ve birlikte kazanabileceğimiz arkadaşlar arıyoruz.
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye206 yazı
İlanımız Günceldir,arayışımız devam etmektedir.
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye73 yazı
ne gibi ürünler imal etmektesiniz isterseniz beraber pazarlayabilriz piyasaya

bahtiyartur@yahoo.com

acil cevap bekliyorum web adresiniz varmı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye73 yazı

mesela aırbag kapakları?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye6 yazı
slm
bende düsünüyorum
plastık enjeksiyon makinam var 250 gr
bazi kalıplar var yapılabilecek
işterseniz bu konuyla ilgili görüsebiliriz ismim feridun 0532 497 93 90

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Yeni Üye25 yazı
İMRAK GÜMRÜKLEME
İTHALAT İHRACAT GÜMRÜKLEME NAKLİYAT
İŞLEMLERİ YAPMAKTAYIZ

IRAK VE TÜRK GÜMRÜĞÜ İÇİN DİR

21,000_ÜZERİNDE_KANTAR_AMBAR_
3KATLI_BİNAMIZ_5.OFİSİMİZ_2.DAİREMİZ

HİZMEDİNİZDEDİR.

IRAK DA YERLERİMİZ

ZAHO _______(1) OFİS) (1)DAİRE
DOHUKTA _______(1) OFİS) (1) DAİRE
ERBİLDE _______(1) OFİS) (1) DAİRE
SÜLEYMANİYDE__(1) OFİS) (1) DAİRE
AMBARLARIMIZ MEVCUTDUR

BİZE ULAŞAÇAĞINIZ NUMARA
GSM: 0532 443 44 54
MSN:imrakkadafi@hotmail.com
kaddafi imrak

Yerleşim Türkiye / SilopiMeslek Dany?manlyk
Üye206 yazı
Günceldir
Eren Çimen

Yeni Üye3 yazı
plastik otomotiv yedek parça işi ise bence dorseler ve çekiciler için çamurluk olabilir. bu pazarda hızlı giden malzemeler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye27 yazı
man, mercedes in bi kaç kaporta malzemesinin kalıpları var elimde ilgilenirseniz görüsebiliriz..
Özendiğiniz hayatı yaşamakla meşgulum....[noktA]

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
Plastik enjeksiyon makinası ve diğer Rollepaal , Kırma makinaları
Ofset baskı makinaları Eurochiller soğutucuları almak isteyen varsa bizimle irtibata geçebilir.
www.barloplastik.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye41 yazı
Arkadaşım bence en çok harcanan ves ürümden kazanabileceğiniz bir üründen başlayın. Çok iyi anlamam ama mesela plastik jant kapakları olabilir. piyasaya bakın bazı arabaların örneğin hyundai getz yan sanayi jant kapakları yok. kimse yapmamış daha kim bilir hangi araçların yoktur.

Burada yeni bir fikir olarak şunu vereyim:

Yan sanayi jant kapaklar sert plastikten yapıldığından çok çabuk kırılıyor. orijinalleri ise yumşak plastik olduğundan esneyerek darbalere direnç gösteriyor ve daha uzun gidiyor. o nedenle aralarında 3-4 kat fiyat farkı var. siz biraz daha kalitelisini yapıp piyasada mevcut yan sanayi ürünlerin bir adım ötesine geçebilirsiniz. böylece satıcı müşteriye şöyle diyecek. abi orjinalinin 4 tanesi 80 TL bir de ucuz yan sanayi var 20 TL ama hemen kırılıyor. Bir de istersen kaliteli yan sanayi var o da 35 TL ayenen orjinali gibi hiç fark yok. Bizim orta sınıf tüketiciler de şu mantık vardır: ucuz olsun ama en ucuzunu alana kadar biraz daha kalitelisini alayım? böyle düşünerek hem ucuz mal alır hemde içini rahatlatır.

Bence bu iş bir araştırın derim tam size göre. bir ara ben yapmak istedim ama faaliyet konumunun çok dışında kaldı.

İyi günler....
Erdem Akıncı
(Kimyager)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Üye206 yazı
ilan Günceldir.
Eren Çimen

Üye422 yazı
çinden ve tayvandan ucuz yapabileceğinize inanıyorsanız görüşelim.
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye38 yazı
Merhaba,
Eren bey ben kaucuk uzerine press makinesi ariyorum oyuncak isi yapiyorum bir urun formulunu cinde egitim alip hatri sayilir buyuk bir bedel ile ogrendim.Bunu yapma nedenim istanbul ve Bursa da gitmedigim kuacuk firmasi kalmadi urunun numunesini verdim yapamadilar yuzde 10 benzeri bile yapilamadi.Sonuc olarak ben gidip egitim alip her seyi ogrendim geldim.Bu mali yillik 2,5 milyon adet sadece ben tuketiyorum ayrica pesin para ile satacagim 4 milyon yillik adet de satin alacak musterimde var ihracat siparisi de aldim cin ile ayni maliyetleri yakaladim.ihtiyac olan seyler kaucuk press makinesi 200 tonluk ve kaliplar ve hamur acma makinesi ben bunlari almadan fason olarak yaptirmak istiyorum 365 gun is verecek durumdayim.Fikrinizi rica ediyorum bende sizin baska bir forumunuza fikrimi yazdim okursunuz.selamlar herkese

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye46 yazı
sayın frends üreteceğiniz ürün hakkında bilgi verirseniz yardımcı olurum bende kauçuk presinden tutunda tornasına kadar kalıp makinasına kadar herşey mevcut özellikle araç kauçuk parçaları üretiyorum ama isterseniz sizin ürünüde üretebilirim

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Gyda
Yeni Üye46 yazı
size lazım gerekn makina parkurunu bize bildirin biz fason üretim yapalım
05054849141 rcikatay@mynet.com adresine mail atabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Gyda
Yeni Üye20 yazı
Otomotiv için yedek parça imalatı yapmak bazı kalite gereksinimleri gerektirir , mesela iso 16949 kalite sistemine uygun imalat yapmadığınız takdirde ürettiğiniz mamüller , yasal yollarla satılamaz , mesela bir airbag kapağı S&R bir malzemedir yani 1. dereceden güvenlik ekipmanı olup yüksek kalite maliyetleri içerir. ( Bir kaza sonrası sizin üretmiş olduğunuz airbag in açılmaması ve ölümlü bir kaza sizi yasal olarak suçlu konumuna düşürebilir.) İmalatla ilgili kalite gereksinimleri için gerek kauçuk gerek plastik imalatlarınızda kalite adına bilgi alışverişi yapılır ancak gerçek anlamda ciddi bir üretim için kalite departmanı kurmanız gerekmektedir. Hayırlı işler.

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Yeni Üye7 yazı
benim 5 tane 250 gr. plastik enjeksiyon makinalarım var fason olarak üretim yapabiliriz.
cep tel:0532 5623896 hakansayginsoy@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis