Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Almanyadan Araba

BaşlatanfersaTarih09/04/2011 20:44:52Yorum11

İlk mesaj
Üye448 yazı
.

Yerleşim Kazakistan / ShimMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye122 yazı
fatihsatiroglu@hotmail.com ben bir kac defa almanyadan azerbaycana araba getirdim ekle ayrıntılı konuşuruz
kendı haline biri işte

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye93 yazı
elinizi çabuk tutun, temmuz başında vergiler geliyor. dubai den yada pribaltika dan da getirebilirsiniz.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye36 yazı

selam almancan varsa almanya ve avrupa birligi ulkelerde isleyen ikinci el araba satis sitelerinden biri nin link ini vereyim buradan araba fiyatlarina baka bilirsin almancan varsa arabanin durumunuda ogrene bilirsin http://www.autoscout24.de/ sormak istedigin birsey olursa yardimci olmaya calisirim

Yerleşim ALMANYA / KolnMeslek Di?er
Yeni Üye93 yazı
www.mobile.de farklı dil seçenekleride var.

Üye473 yazı
bülent...su dubai vergi islerini biraz acabilirmisin...bilgi verebilir misin?

slmlar

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye93 yazı
vergi dubai ile ilgili değil, kazakistanda arabalar için gümrük vergisi yükselecek temmuzda.
kazakistana dubaiden, amerikadan (pribaltika üzerinden) ve almanyadan araba geliyor. şu an almanyadan eskisi kadar çok gelmiyor. dubaiden çok geliyor. ama kazaklar vergiler yükselmeden araba getirme yarışına girdi, o yüzden dubaide araba bulmak çok zor şu sıralar. vakit ayırmak lazım.

Yeni Üye71 yazı
selam arkadasim benim bu konuda söyleyecegim belki konuyla direkt alakali degil ama ???? vw touareg ben 7 ay sürdüm hayatimda pisman oldugum 4 olaydan biri o araba oldu kesinlikle reklaminin ve kalibinin arabasi degil benden söylemesi

Yerleşim ALMANYA / KasselMeslek Saty? / Pazarlama
Üye448 yazı
tesekkurler arkadaslar

Yeni Üye71 yazı
arkadasim ben arabayi 2008 de aldim sifir touareg 5.0 350 beygir 4 bin kilometrede rot problemi ; ,,,,ayni anda cam silecekleri,, 9 binde basladi yag yakmaya ,,,kim ne derse desin sehir ici 17-18 litre mazot yakyior surasiydi burasiydi böyle miz miz kari gibi bir sey :) 7 ay sürdüm bir sapasaglamina denk gelemedim
sindi yaklasik 2 senedir bir audi A8 sürüyorum canavar gibi ama tabiki insanin hosuna gitmeye görsün kim ne anlatirsa anlatsin hikaye :) yine de alirsan hayirli olsun kardes ;)

Yerleşim ALMANYA / KasselMeslek Saty? / Pazarlama
Üye448 yazı
degisiklik oldu, Dubai'ye siparis verdim. yarin yola cikacak.