İlk mesaj
Genel İlanlar
Almanyadan Araba
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumB
Üye122 yazı
kendı haline biri işte
B
Yeni Üye93 yazı
R
Yeni Üye36 yazı
selam almancan varsa almanya ve avrupa birligi ulkelerde isleyen ikinci el araba satis sitelerinden biri nin link ini vereyim buradan araba fiyatlarina baka bilirsin almancan varsa arabanin durumunuda ogrene bilirsin http://www.autoscout24.de/ sormak istedigin birsey olursa yardimci olmaya calisirim
B
Yeni Üye93 yazı
L
Üye473 yazı
bülent...su dubai vergi islerini biraz acabilirmisin...bilgi verebilir misin?
slmlar
slmlar
B
Yeni Üye93 yazı
vergi dubai ile ilgili değil, kazakistanda arabalar için gümrük vergisi yükselecek temmuzda.
kazakistana dubaiden, amerikadan (pribaltika üzerinden) ve almanyadan araba geliyor. şu an almanyadan eskisi kadar çok gelmiyor. dubaiden çok geliyor. ama kazaklar vergiler yükselmeden araba getirme yarışına girdi, o yüzden dubaide araba bulmak çok zor şu sıralar. vakit ayırmak lazım.
kazakistana dubaiden, amerikadan (pribaltika üzerinden) ve almanyadan araba geliyor. şu an almanyadan eskisi kadar çok gelmiyor. dubaiden çok geliyor. ama kazaklar vergiler yükselmeden araba getirme yarışına girdi, o yüzden dubaide araba bulmak çok zor şu sıralar. vakit ayırmak lazım.
T
Yeni Üye71 yazı
10/04/2011 : 19:45:02#7
Web sitesi
Alıntı
selam arkadasim benim bu konuda söyleyecegim belki konuyla direkt alakali degil ama ???? vw touareg ben 7 ay sürdüm hayatimda pisman oldugum 4 olaydan biri o araba oldu kesinlikle reklaminin ve kalibinin arabasi degil benden söylemesi
F
Üye448 yazı
tesekkurler arkadaslar
T
Yeni Üye71 yazı
11/04/2011 : 10:44:27#9
Web sitesi
Alıntı
arkadasim ben arabayi 2008 de aldim sifir touareg 5.0 350 beygir 4 bin kilometrede rot problemi ; ,,,,ayni anda cam silecekleri,, 9 binde basladi yag yakmaya ,,,kim ne derse desin sehir ici 17-18 litre mazot yakyior surasiydi burasiydi böyle miz miz kari gibi bir sey :) 7 ay sürdüm bir sapasaglamina denk gelemedim
sindi yaklasik 2 senedir bir audi A8 sürüyorum canavar gibi ama tabiki insanin hosuna gitmeye görsün kim ne anlatirsa anlatsin hikaye :) yine de alirsan hayirli olsun kardes ;)
sindi yaklasik 2 senedir bir audi A8 sürüyorum canavar gibi ama tabiki insanin hosuna gitmeye görsün kim ne anlatirsa anlatsin hikaye :) yine de alirsan hayirli olsun kardes ;)
T
Yeni Üye25 yazı
F
Üye448 yazı
degisiklik oldu, Dubai'ye siparis verdim. yarin yola cikacak.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz