Ana içeriğe geç

İş Dünyası

İş Fikri

BaşlatantanriverdiTarih08/04/2011 14:34:08Yorum5

İlk mesaj
Merhabalar. Eskisehirde is kurmak istiyorum fakat sureklilik saglayacak bir is bulamiyorum. Uretımde olabılır satısda.50.bın kadar param var(aile destegi olmadan)10 yıllık ınternet kafe tecrubem var.bilgi yonetımı ve isletme mezunuyum, sözlum kımya muhendisi, babam 2.el galeri sahibi. Suan askerim 1ay sonra bitiyor askerlik.fikırlerınızı ve tavsiyelerinizi beklıyorum. Tesekkurler.
Her seyin hayirlisi...

Yerleşim Türkiye / EskisehirMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
merhaba tanrıverdı
ıs kurmak ıstıyorsan cıgkofte bayılık alabılırsın kar marjı yuksek sermayesı az olan bır yatırım dusunursen yardımcı olabılırım bayılık hakkında
diyarcigköfte bayilikler verilecektir

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
algısız vergisiz babanın yanında araba al sat en güzeli. yoksa bu piyasada kira, vergi, elektrik, su ödeyip eleman çalıştırarak para kazanmak gerçekten çok zor.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Otomotiv

5d sinema isletin,cok karli ve riski az olan bir istir, internetten arastirin,fiyati 35bin dolar.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
İş fikrinin kağıt üzerinde, yapılabilirliğini görmeden iş başı yapmayın.

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
bence bir süre babanın yanında çalış,piyasaları bir öğren.iş kurarsan nelerle karşılacağını gör.bu zaman içersinde hiç bir riski olmayan hem ticari hem kişisel bilgiler kazanacağın bir işi sana önermek istiyorum.sektörümüz dünyada ve ülkemizde çok önem kazanan ve büyük cirolara ulaşan sağlıklı yaşam (wellnes) sektörüdür.nasıl bir iş? ne gibi ürünleri var?nasıl çalışılır? v.b sorular hakkında her bilgiyi benden alabilirsin.dediğim gibi sıfır risk sıfır sermaye denmeye değmezmi sence?...

sdogan_34@hotmail.com
sdogan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek