| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - boraumut iyi akşamlar diliyorum, umarım fuar katılımınız olumlu ve faydalı geçer sizin adınıza. sanırım ticaret odası v.b. bir oda aracılığı ile gideceksiniz. bu şekilde gidince zaten standart programlara uymanız gerekiyor, herşeyin saati belli, başınızda rehberler var, onlar zaten programı size bildiriyorlar gidince. herşeyden önce yediklerinize çok dikkat etmeniz gerektiğini söylemek istiyorum, ben dahil birçok kişinin midesi bozuldu, ciddi rahatsızlık geçiren arkadaşlarım oldu. giysi konusunda söylediklerinize katılmıyorum, takım elbise ile fuara gelenlerin sayısının spor kıyafete göre daha yüksek olduğunu gidince göreceksiniz. ancak düzgün bir spor kıyafetle katılmanız da sorun olmayacaktır. gittiğinizde fuarın bizim türkiyedeki fuarlara benzemediğini göreceksiniz, uçsuz bucaksız alan içerisinde benim gibi şaşırıp kalabilirsiniz. programınızı bilmiyorum ama vaktiniz birkaç gün ile sınırlıysa direk ilgi duyduğunuz sektörlere gidin, baştan başlim, sırayla dolaşayım derseniz asıl ilgilendiğiniz sektöre gerekli zamanı ayıramayabilirsiniz. yanınızda mutlaka digital kamera bulundurun, orda bir çok ürünü görüntülemek isteyeceksiniz, ayrıca aldığınız her kartvizitin arkasına kendi hatırlayacağınız tarzda bir not alın ki daha sonra karıştırmayın. son olarak da, gitmişken kendiniz ve yakınlarınıza muhakkak teknolojik anlamda ürünler almayı ihmal etmeyin derim. iyi yolculuklar...
|
Sn boraumut arkadaşım çok teşekkür ediyorum size değerli görüşleriniz için. Yukarıdan aşağı başlarsak evet dernek vasıtasıyla gidiyorum oraya, ilk kez gideceğim için gruptan ayrı olmak istemedim. Yemek konusuna ben de çok dikkat edeceğim, üstelik hassas bir midem olması sebebiyle iki kat dikkat göstereceğim. Kıyafet konusunda da bazı forumlarda o şekilde giyinmenin daha iyi olabileceği yönünde görüşler vardı o sebeple yazdım, üstelik nisan ayının anormal nemli olması ve gezilecek-yapılacak şey sayısının anormal miktarlarda olması spor kıyafet giy dedirtiyor insana gibi.
İlgilendiğim sektörlerde bulunacağım, grupla gideceğiz ama herkesin ilgilendiği farklı olacağı için mutlaka herkes kendi sektörüne devam edecek, o konuda sıkıntımız olmaz. Yalnız bir mevzuyu size de sormak isterim ben , Buradan kamerayı alacağız ancak şarj durumları konusunda neler yapacağız orada ? Yani makinanın şarjı 3-5 gün dayanır-dayanmaz, mutlaka şarj etmek gerekiyor, bu sorunu nasıl halledeceğiz ? Elektrik-voltaj-amper-fiş-priz farklılıkları vs. Converter vs satıyorlar mı orada ?
Bir diğer sorum telefon olayı, Oradan burayı ekonomik şekilde aramak sorununu siz nasıl çözdünüz ? Ben buradaki bir operatörle görüştüm bana dakikası 7 tl dedi eğer o operatörü kullanırsam, ben de teşekkür ederek kapattım telefonu anlamsız rakamları duyunca. Umarım iyi bir çözüm vardır, çünkü muhtemelen internetten de uzak kalacağız bir müddet.
Bu ve buna benzer şeylerin cevapları aklınıza gelirse ve buraya da yazarsanız benim açımdan çok faydalı olur. Şimdiden teşekkür ederim.