Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Siz Olsanız Suyunuzu Değiştirir Misiniz?

BaşlatansinanertekinTarih19/10/2007 23:30:24Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Arkadaşlar, İzmir'de yeni, 0'dan bi bayilik aldım ve faaliyete basladım. Uzun yıllardır bulunduğum bolgede bu işi yapanlar var. İlk basda herkese kendı bastırdığım özel kendı fırmamın reklamları olan kutularla çay dağıttım. Şimdi de el ilanları afısler, pankartlar hazırlatıyorum ve her su alana ariel deterjan hedıyemızdır dıyorum. Vatandas her su alsıında 250 grm yaklasık ıkı kullanımlık arieli'ni verıcem. 2-3 ay surdurucem bu kampanyayı. Ayda 4-5 kere alan bı aılenın buuk bı deterjan ıhtıyacını karsılar zannedıorum. en pahalı ve kalıtelı deterjan.


sizce sonuc ne olu arkadaslar, siz olsanız suyunuzu deıstırırmısınız ?

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye1359 yazı
ilgi görür..bilinçli tüketici çok az :) bu tür promosyonlara halkımız ne yazık ki (?) ilgi gösterir..
bedava desinler hediye desinler müşteri bayılıyor.. bilmiyor ki zaten hediyenin parasını peşin ödüyor...gerçi kızmamak da gerekir.. tok insana konuşmak kolay gerçi kendimi de eleştireyim ilk satır için.. ekonomik şartlar ortada..halkımızın gelir düzeyi de... bence sadece ariel olarak düşünme başka hediyeleri de seçenek olarak sun... tuz + makarna + diş macunu vs vs
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir




Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye21 yazı
sinan ayni işi yapıyorum bu konuda başarılı olabilecegin yontemler soyleyebilirim. Msn ine eklersen sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbukMeslek Di?er
Üye161 yazı


Ben burada suyla ilgili pazarlama fikirleri görmüştüm, geçmiş yazılara bir bak istersen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye3 yazı
anladım yakında baska promosyonlarda yapıcam.altın teklıf msn adresını yaza burya a goremedım cunku adresını yazarsan eklıım hemen konusalım .tessekur ederım

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Yeni Üye3 yazı
bulunduum bolgede hem orta halli gelıre sahıp kesım hemnde yuksek gelıre sahıp kesım var ıkısının ortasında bı yerde dukyanım.bn su fıyatında ındırım yapmadım satısım 4.5 ytl.su anda alt kademe suları alan ınsanlar tercıh edıo benı su anda kampanya yapmadan once.ama bu kampanyadan sora pınar danone kullanıcılarıda donmeye basladı zannedıorum.bu kampanyadan sora puanlı bır sıstem yapmayı dusunuorum.bı kac tane daha promosyon urunu koyacam 7 tne 8 tane .bunları bastırıcm bınlerce ve su urun 8 puan bu urun 5 puan bu urun 20 puan gıbı.her su alsıında herkese bı fıs verıcem ve ısteyen ıstedıı urunu fıslerını tamamlıınca alıcak .bu nasıl sızce ?** bnım cokk hosuma gttı aslında baya tutmasını planlıyorum.ne dersın?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam