Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hiç Görmedim. Bu İş Fikri Sizce Nasıl ?

BaşlatanBaybars2000Tarih05/04/2011 00:52:00Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye64 yazı
--
Anladım ki insanlar ;
Susanı korkak,
Görmezden geleni zavallı,
Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar.

Oysa ki;
Ben istediğim kadar hayatımdalar..
Göz yumduğum kadar dürüst ve
Sustuğum kadar insanlar...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye123 yazı
Bence, şimdiye kadar bu sitede okuduğum fikirlerin arasında ilk 3'e girecek bir fikir.
Kesinlikle denenmesi gereken bir fikir. Tabii işin maddi boyutunu bilemem. Onu diğer arkadaşlar belirtebilir.
Ama peşini bırakmayın bu işin. Mutlaka gerekli olan izinleri de araştırın. Gıda işi kolay değil sanırım.
Şimdiden size başarılar diler. Allah yolunuzu açık etsin.
www.cabarerestaurant.com

Yerleşim Türkiye / Yzmir SelçukMeslek Ythalat / Yhracat
Üye211 yazı
Guzel bir fikir olabilir. Ben de dun lokumun 3 adet lokumdan paketlenmis halini gordum ve ilginc geldi. Bunu baska urunlerlede cesitlendirmek mumkun olabilir. Insanlar israf olur diye yarim veya kiloluk almak istemiyor sadece bir yiyimlik albilir veya maddi acidan alamaya bilir ama sen bir secenek sunmus olursun. Basarilar
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Yeni Üye42 yazı

VALLAHI DUYDUGUM EN GUZEL FIKIR
kenan

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye42 yazı
Cumartesi Günü bloomberg tvde yabancıların dragons Den programında Gördüm bu Fikri... Neden olmasın yapan Yapmış örnek Var sonuçta.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Üye245 yazı
Arkadaşlar duydukları en güzel fikir olduklarını belirtmiş. Fikir güzel amenna. Ama burda esas konu siz bu işi yapmaya başladıktan sonra piyasadaki köklü firmalar marmara birlik fora vs bu tarz firmalarda işe el atarsa iflasınız kaçınılmaz olur diye düşünüyorum. Şahsi düşüncem bu. Onlar marka sonuçta ve inanılmaz bir marka tutkunu olduğumuz gerçek. Kolay gelsin size.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye76 yazı
fikrin güzel ama mevcut marketlerde kaca satacaklar ben zamanında marketimde ömür diye bir markanın ürününü satıyordum güzelde gidiyordu 100 gr çeşitli soslu zeytindi artı kalibresine görede çeşidi vardı 1,75 tl satıyordum bunun bana gelişi 1 tl idi şimdi sen bunu 1 tl maal ediçen toptana veya dagıtıcıya kaca vericen ve zeytin vadeli iş ona göre hesabını yap zarar görmeni istemem var olan sermayenide kayıp etmeyesin kusura bakma ama dost acı söyler
f.s

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret