Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bulgaristan'da Zeytin Piyasası Nasıldır.

BaşlatanyurdalanTarih04/04/2011 18:53:47Yorum6

İlk mesaj
Üye170 yazı
[b]ARKADAŞLAR BULGARİSTANDA ZEYTİN SATIŞI YAPILSA FİATLAR HANGİ ARALIKTA BAZI ZEYTİN ÇEŞİTLERİ
MEMECİK,DOMAT,MANZANİLLA,SAMANLI BULGARİSTAN'DA BELKİ İSİMLERİ DAHA DEĞİŞİKTİR NE TÜR ZEYTİN TÜKETİLİYOR.BU KONUYLA İLGİLİ VE BİLGİLİ OLAN ARKADAŞLARIN YAZILARINI VE FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM.HERKEZE İYİ ÇALIŞMALAR....
"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR…" YURD@L@N

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye38 yazı
Yurdalan bey BULGARISTAN da tuketilen zeytinler iri ve etli olandir,burada turkiyeden,yunanistandan ve ispanyadan ithal edilen zeytinler satiliyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye170 yazı
fiatları ne kadar hangi aralıkta yani kaç paradan satılır. toptan fiatları nelerdir.piyasasını bilen arkadaşlardan bilgi paylaşımlarını bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye170 yazı

ARKADAŞLAR KİMSE PARA KAZANMAK İSTEMİYOR.......
BEN Bİ SORU SORDUM PİYASA İLE İLGİLİ DOĞRU DÜRÜST KİMSE CEVAP VERMEDİ.NE YAPA BİLİRİZ .PİYASADA NASI ETKİLİ OLABİLİRİZ.... AMA CEVAPSIZ KALDIM.....ACİL CEVAPPPPP.....!!!!!!

Üye286 yazı
MERHABA YURDALAN
BULGARISTAN DA YASAYAN BIRI OLARAK SANA BIR YORUM YAPACAGIM BU ULKE HENUZ ZEYTINI FAZLA TANIMAMAKTADIR.PAREKENDE DE FAZLA CESIT BULAMAZSIN BUNUN NEDENIDE FIYATLARINDANDIR ANCAK BUYUK MARKETLERDE 3/4 CESITE RASTLAYABILIRSIN.EN COK CESIDIDI DE METRO DA BULABILIRSIN.
HER ILDE BULUNAN TOPTANCI DEPOLARINDA ZEYTIN SATISI YAPAN FIRMALAR MEVCUTTUR COGU TURK ARKADASLARDAN OLUSMAKTADIR.DAHA COK AYDIN AKSIHAR BOLGE ZEYTINLERI SATILMAKTADIR.GEMLIK EDREMIT AYVALIK BOLGE ZEYTINLERINI PEK BULAMAZSIN NEDENI FIYAT VE SATIN ALMA GUCUNDEN KAYNAKLANIR.
BEN BIR DONEM BU KONU ILE ILGILENDIM VE BULGARISTAN DAN ALMANYA YA ZEYTIN SATISI YAPTIM AMA KALITELI MAL SIKINTSINDAN DEVAM EDEMEDIM.
BENIM SANA TAFSIYEM KENDI ARASTIRMANI YAPMANDIR.BASKASINA FARKLI GELEN SANA FARKLI GELEBILIR.BEKLENTILER VE TICARETIN BOYUTU DA COK ONEMLIDIR.
SEN GELIR BIR ZEYTIN MARKETI ACARSIN TATMIN OLURSUN KIMI GELIR TIR BAZINDA DEPO ACAR ARADIGINI BULAMAZ.KISISEL YORUMLAR TABIKI COK ONEMLI AMA SON ADIM DA GERCEK GOZLEM SARTTIR.
BULGARISTAN ILE HER KONUDA BILGIM VE CEVREM ILE ELIMDEN GELEN ISBIRLIGINE VARIM.
KOLAY GELSIN.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Üye170 yazı
İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER.

Üye265 yazı
Brawo kral35 arkadasim neguzel yorumladin tebrik ederim hem desteksiz tesvik edici degil hemde demoralize edici degil sana katiliyor ve tebrik ediyorim Kircaali ye geldigimde kismetse arayacagim seni hayirli gunler

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat