Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Üretime Başladık,mantolama Fiyatlarımız Belirlendi

BaşlatanAltan43Tarih04/04/2011 12:15:20Yorum27

İlk mesaj
Üye780 yazı
Arkadaşlar merhaba;

Uzun süredir bu forumdayım, ve hergün düzenli olarak takip etmeye çalışıyorum.

Çalışma hayatımda çok değerli bilgiler edinmemi sağlayan bu aileye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..

Forum sayesinde ve edindiğim bilgiler çerçevesinde yeni bir iş girişiminde bulundum ve şu an itibari ile üretim aşamasına artık gelmiş bulunuyorum.

Bugüne kadar yapmış oldugunuz değerli fikir/eleştiriler için herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Mantolama fiyatlarımız;

5 CM EPS STRAFOR FİLELİ TÜM İŞÇİLİK DAHİL 35 TL M2

Fiyatlarımız KDV hariçtir
Altan

http://www.strotas.com
http://www.strotas.net/
acelik@strotas.com
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorum
Üye252 yazı
basarilar ve hayirli bereketler

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Üye2659 yazı
birader ne işi kurdun biraz bahsetseydin yazının altına eklediğin sitelerde daha tam faliyete geçmemiş
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye780 yazı

Haklısınız kusura bakmayın;

Web sitemiz hazırlanıyor , ilk önceliği insert ve katalog olarak düşünmüştük,şu an onlar hazırlanıyor en kısa sürede de site yayına geçecek.

STROTAŞ firması olarak söve ve fuga ısı yalıtım malzemeleri üretimi yapıyoruz ,aynı zamanda prensipte anlaştıgımız mantolama ekibi ile bina mantolama işlerinide yapabilir durumdayız

Saygılarımla
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Altan43
Haklısınız kusura bakmayın;

Web sitemiz hazırlanıyor , ilk önceliği insert ve katalog olarak düşünmüştük,şu an onlar hazırlanıyor en kısa sürede de site yayına geçecek.

STROTAŞ firması olarak söve ve fuga ısı yalıtım malzemeleri üretimi yapıyoruz ,aynı zamanda prensipte anlaştıgımız mantolama ekibi ile bina mantolama işlerinide yapabilir durumdayız

Saygılarımla

ne kadar bir sermayeye ihtiyaç duydun ? Daha önce bu sektörde görev yaptınmı?
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye780 yazı
söve harcı konusunda yardımcı olabilecek kimyager varmı aramızda?
Strotaş

Yeni Üye64 yazı
hayırlı olsun

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Üye546 yazı
Allah yolunuzu açık etsin dostum, bir de benden size küçük bir ekleme daha doğrusu siz biliyorsunuz da diğer arkadaşlar için minik bir hatırlatma.

1 ocak 2011 den itibaren başlamak kaydıyla binasının ısı yalıtımını 5 yıl içinde gerçekleştirmeyen site-bina-kat malikleri bu 5 senenin dolum zamanından sonra yani 1 ocak 2016 dan sonra elektrik-su-doğalgaz gibi giderlerini belirlenmiş maksimum rayiç üzerinden ödeyecekler. Bu sebeple de belki bir iki sene değil de son kalan bir iki sene sonra yumurtanın kapıya dayanması misali hareket eden necip milletimiz bu mantolama işine korkunç bir ivmeyle saldıracak ve sizin gibi firmalara da korkunç paralar kazandıracaklar Allah ın izniyle.

Tekrar söylüyorum, Allah yolunuzu açık etsin, inşallah başka alanlarda da işlere girişip çok güzel işler yaparsınız.
Nakipoğlu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye780 yazı
Çok teşekkür ediyorum , allah hepimizin yolunu açık etsin..

3 aydır gece gündüz bu iş için ugraş veriyoruz ,allah yardım etsin. Şu aşamada üretim yapabilecek konumdayız ,ancak çokta acele etmiyorum, piyasada bu tarz ürünlerin modellerin hepsi aynı.. Bu ara model tasarımı üzerinde çalışıyoruz ,hayırlısı ile bambaşka modellerle çıkacagız piyasaya
Strotaş

Üye167 yazı
Doğrudan beni pek ilgilendirmesede, çiçeği burnunda firmanız için hayırlısını dilerim..
Umarım umdugunuz noktaya gelirsiniz.

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye780 yazı
Sn denemek;

Teşekkürler ,umarım bi noktaya geliriz en azından. Miktar azda olsa tüm birikimim bu işe gitti
Strotaş

Üye166 yazı
Yeni iş hayatında başarılar. Umarım işine verdiğin hakkı fazlasıyla geri alırsın..

Yerleşim ALMANYAMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye205 yazı
Hayırlı olsun örnek bir girişim yapmışınız , Allah utandırmasın . Başarılar dilemekten başka bir şey gelmez elimizden . Sektörün gelişmelerini iyi takip etmekle yetinmeyin , kendi model çalışmalarınıza daha fazla ağrlık verin , rakiplerinizi takip edin ....en önemlisi girmiş olduğnuz bir heycanla bu işe , konsatreniz şu anda çok yöğun iken ...başka sektörlerden ve başka sektörlerdeki gelişmeleri takip edmeye çalışın , kopmayın ....yarın öbür gün size gerekebilir .
Başarılar .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye780 yazı
teşekkür ederim iyi dilek ve yorumlarınız için
Strotaş

Üye979 yazı
hayırlı olsun kardesım ınsallah hayırlı bol kazanclar nasıbın olur.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye780 yazı
çok teşekkür ederim. Sağolasın
Strotaş

Yeni Üye7 yazı
Siteyi genelde takip etme me rahmen üyeliğini yeni açtım diyeyim
öncelikle takip ettiğim kadarı ile site içinde girişim anlamın da atılmış en mantıklı iş diye düşünüyorum umarım başarılı olursunuz
Bilgilendirmeye devam ederseniz eminim sizden feyiz alacak arkadaşlar olur

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye780 yazı
Teşekkürler yorumlarınız için
Strotaş

Üye780 yazı
günceldir.
Strotaş

Üye643 yazı
Altan bey hayırlı olsun, bol kazançlar.

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Üye780 yazı
Teşekkürler Mehmet bey;

Müsait bir zaman diliminizde kahve içmeye bekleriz
Strotaş

Üye780 yazı
Ürün broşürümüzü sitemizden inceleyebilirsiniz.

Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum

www.strotas.com
Strotaş

Yeni Üye15 yazı
Hayırlı olsun kardeşim,

Bizde tekirdağda üretime başlayacagız inşalah.Satışları ve pazarlamayı nasıl artıra biliriz? düşünceleriniz.?
Saygılar.....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye40 yazı
sayin Altan43 ,hayirli olsun su an en guncel bir yatirim yapmissiniz bende Almanyada gecen senelerden patenti alinmis boyle bir urun ile ilgileniyorum basit bir hat ile uretim yapilan bir isi yalitim malzemesi tuv vs tum calismalar yapilmis bir urun hayirlisi olsun tekrar derim ,diger yatirimci arkadaslarada cesaret ornegi olmussunuz buda ayri bir guzellik.
Almanyada Emlak

Yerleşim ALMANYA / KasselMeslek Mühendis
Yeni Üye29 yazı
altan bey öncelıkle üretımınız hayırlı olsun ALLAH(CC) utandırmasın bızler fırma olarak uygulamcıyız ve cesıtlı markaların bayılıgını yapmaktayız ısı yalıtım malzemelerının aynı zamanda eskı bır insaat boyaları üretıcıyız yurt ıcınde cesıtlı ıllerde bayı vasıtasıyla boyalarımız satılmaktaydı şimdi sayet boya uretımınede syunmak ıstersenız yıldız ucgen asmalı hızlı devır boya mıkserımız ve degısık ölculerde boya kazanlarımız,dolum pompamız vs. imalat makınamız var vee her turlu plastık boya,tavan boyası,hazır sıva,astar boya ,dış cephe boyaları recetelerı ıle arsıvımızde durmaktadır eger ıhtıyac duyarsanız anlasabılırız hatta tum bu mamullerın etıketlerı dahı bulunmaktadır selamlar..... ismad_kartal65@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dekoratör
Yeni Üye43 yazı
hayırlı olsun altan bey .... ınsallah bol kazanclar nasıbın olur
bizde inşaat işiyle uğraşıyoruz broşürlerinize gayet iyi ... fakat şehir mesafesi çok uzak birde bu mantolama uygulama var mı sizde
yani malzemeden çok uygulamacı usta aranıyor dıye bılıyorum bılgılendırırsenız sevnırım ... bu fıyatlar toptan alım fıyatı mı ?
önemli olan yapabildiğin değil neyi yapamadığındır.

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Esnaf
Üye780 yazı
Detaylı bilgi için

altan Çelik

0530 614 40 03

www.strotas.com
acelik@strotas.com
Strotaş

Üye780 yazı
Kamyon bazlı 4 ve 5 cm lik karbonlu eps paket alımı yapılacaktır.

Tedarik edebilecek arkadaslar var ise kdv dahil paket fiyatlarını bekliyorum

Strotaş