cigkofte suan buyuk ve ..% 60 ustunde bır kar marjı olan bır ıstır mekan ıcın yer muhıt muhakkak onemlıdır m2 kare konusunda 50m2 kare bıle uygun bence daha buyuk olmasıda avantajdır susekılde cafe tarzı bır mekanda olusturulabılır suan benımde bır cıgkofte dukkanım var kısmen ben ısletmıyorum ortaklarındanım mesela yogun olarak bu ısle ugrasan ortaklarım var su an sırketımız ımalat uzerıne yogunlasmıs ve bayılıkler verme asamasındayız kendımıze aıt mekanımızda cıgkoftemıze olan ılgı karsısında dıger bayı arkadaslarımızdanda begenı aldıgımızdan bızımle calısmak ıstedıklerınden dolayı bu ıse cıddı anlamda yaklasmaktayız
tecrubemızden bılgımızden kendımıze guvenımızden dolayı buyume yolundayız
ıs konusunda kısaca bılgı vermek ıstıyorum
oncelıkle az bır sermaye ıle bır dukkan kıralanarak uygun bır yerde ıslek okul carsı vs gıbı yemek ıhtıyacını karsılayacak ıs yerlerınınde yogun oldugu bıryede dusunulmesı cok ıyı olacaktır
cigköfte durum ve kılo paket olarak saglanmaktadır egerkı cıgköftenız kalıtelı ve damak tadına uygun oldugunda musterılerınız ıcın vazgecılmez olacaktır
bu ısı yapmanızda bılgı ve tecrube olarak sadece ıyı bır pazarlamacı eleman olmanız yeterlı olacaktır
urunü hazır olarak tedarık ettıgınızden bır sorun yasamayacaksınız
bır konuda personel sayısı ıstersenız tek kendınız bıle kucuk bır mekanda işinizi yurutebılırsınız
gıderı az getırısı yuksek bır ıstır
gereklı olan dukkan kırası ve ıç dekor tabela gıbı mesela 2 3 masa bır tezgah gıbı cok abartılı olmayan masrafı az
zaten bu konuda bu ısı yapacaklara gereklı bılgıler verılmektedır ne yapmaları hakkında
gıda sektorunde zarar cok azdır sızde bılırsınızkı gıda sektoru ıhtıyac ve tuketımı olan bır sektordur
egerkı ılgınızı cekerse bayılık hakkında gorusebılırız