Üye Toplam 254 yazı |
|
kuzeyefem Yeni Üye Toplam 45 yazı | 19/10/2007 : 11:49:29 ![]() En iyi bildiğim: Hiçbirşey bilmediğimdir.... Yerleşim : İspanya / Sevilla |
n/a silindi Toplam 72 yazı | 19/10/2007 : 21:37:29 ![]() Sayın ckaltun arkadaşım beni listenize eklermisiniz.İş hukuku çerçevesinde ciddi hemfikir olunan çok ortaklı alınacak her türlü karada maddi ve manevi yanınızda olduğumu bildirmek isterim. Ciddi iş düşünen arkadaşlar ben Ankara,dayım benimle iletişim kurmak isteyen arkadaşlarım olursa beklerim. Yalnız gıda sektörü çok hassastır.fizibilite dosyasının çok iyi hazırlanması gerekiyor. Arkadaşlar Rizikosu olmayan iş yoktur.Bunun için Değerli arkadaşımızın çok ortaklı iş kurma projesini ciddi anlamda bu veya buna benzer iş projelerinde ciddi olan arkadaşların bir an önce listeye isimlerini benim gibi kayıt ettirmelerini bekler saygı ve selamlarımı sunarım... Yerleşim : | Meslek : Satış / Pazarlama |
Altinteklif Yeni Üye Toplam 21 yazı | 19/10/2007 : 22:15:46 ![]() Agacık Seninle mutlak temasa gecmek istiyorum. Msn gonderirsen sevinirim. Yerleşim : Türkiye / İstanbuk | Meslek : Diğer |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |