Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ceviz Kabuklu

Başlatanozkan58ozTarih02/04/2011 14:40:47Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
selam ben ukranyanın köyünden ceviz getirmek istiyorum bunun için neyapmam gerek orda tanışım var ama buraya nasıl göndere bilir gerekli evraklar nelerdir gönderice ceviz 1 tondur hava kargosu için istenen evraklar birde bu bana tahmini kaçparaya maliyeti olur ben 1 tona 1000 tl alıyorum köyden oldugu için cevabınızı bekliyorum teşekkürler
selam

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye762 yazı
ozkan bey,

ithalat ve ihracatı ilk defa yapıyorsanız bunu bir gümrük müşavirliği şirketi ile yapın.tek başına işin içinden çıkamazsınız.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye50 yazı
1 ton icin degmez,Hava yolu ile tasima mi olur.

Yerleşim ABD / BoiseMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı

Bir ton cevizi ben size vereyim. Bizde ukrayna,ozbekistan, ve amerikan cevizi bulunur,Kendimiz tir ve konteynir bazinda getiriyoruz.
email. rizvigida@gmail.com
sygilarimla
Rizvi gida

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Şuan Türkiye'de Amasya'daki depomuzda 1. sınıf kalite 1/2 yüzde 90 kelebek light ve 1/2 yüzde 60 light yani beyaz kelebek iç cevizimiz mevcuttur.
Şuan depomuzda 80 TON mevcut olup sürekli olarak her hafta Ukrayna, Moldova ve Romanya'dan 2 tır ile 3 tır arasında getirmekteyiz. Kendimiz getiriyoruz aracı yok sipariş üzerine getirelim demiyoruz getirip depomuza koyuyor isteyene depomuzda cevizimizi sergiliyor ve satışını gerçekleştiriyoruz. 1978'den beri bu işi yapıyoruz. Cevizimizin tüm sertifikaları mevcut. Aylık ortalama 100- 300 ton arası satış gerçekleştirmekteyiz.
Bu sebepten dolayı lütfen simsarlar uzak dursun. Ciddi alıcıların iletişime geçmesini rica ediyoruz.
Şuan %90 1/2 kelebek birinci sınıf cevizimizin fiyatı kilo başı resmi fatura kesimli 20.50 TL'dir. %60 1/2 cevizimiz ise 17.50 TL'dir. Tüccarların piyasada almış oldukları fiyatın 1.20 tl aşağısında fiyat veriyoruz. Fiyatlarımız 10 TON ve üzeri alımlar için geçerlidir. Nakliyesi alıcıya aittir. İster kendi aracınızı Amasya'ya gönderir aldırırsınız isterseniz de biz kendi aracımızla gönderir faturanıza ücretini yansıtırız. Ürünümüzde pazarlık payı yoktur son fiyattır.

İLETİŞİM: 0532 490 07 05
ŞAHİN KESKİN
Şahin Keskin
sahinnkeskinn@hotmail.com 0530 613 00 74

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat