Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Hollandaya Oto Bakim Urunleri İhracati

BaşlatanSerkandTarih31/03/2011 20:47:38Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhaba...

Ben hollandada yasiyorum ve hollandaya oto bakim urunleri getirtmek istiyorum birkac sirketle gorusuyorum.benim sorum acaba bu urunler icin hollanda gumrugune yuzde kac vergi oderim ve transport isini nasil ayarlayabilirim...

Tesekkurler...

Yerleşim Hollanda / ZaandamMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye6 yazı
iyi aksamlar

getirtmek istedigin ürünü satin almis oldugun fiyat üzerinden vergi ödersin(over de faktuurprijs) onuda hollandadaki vergi dairesinden ögrenmen lazim genelde satin aldigin yer transportunu ayarlamasi lazim eger onlar yapmiyolarsa türkiyedeki herhangi bir transport firmasiyla irtibata gecip halledebilirsin

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye123 yazı
Hollanda'daki vergi oranları gerekli mercilerden (Hollanda'daki) öğrenebilirsin. Ve siz ihracatçı değil ithalatçı konumunda oluyorsunuz. Hollanda'ya nakliye yapan yüzlerce firma var fakat siz Hollanda'ya ithalatı hangi ülkeden yapacaksınız o önemli. Türkiye ile mi yoksa başka ülkelerden mi? Gümrük mevzuatı ülkelere göre farklılık gösterir.
İyi çalışmalar dileklerimle...
Ahmet SAKARYA
05322044995
ahmet@firmadoktoru.com
www.firmadoktoru.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı

(oto kopuğü yıkamak) için lastik parlatıcı hızlı cila Jant Parlatıcı kokular vs. ürünler için arayın Hollanda euro bir belgesi olduğundan gümrük vergisi almaz. adece kdv ödersin konuyla ilgili mal almakta ciddi isen telefonlarını Firma detaylarını yazın lütfen.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat