Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kıbrıs Da Dükkan Açmak

BaşlatanqomerTarih28/03/2011 10:46:20Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
selam arkadaşlar,

kıbrısda 2 yıl içinde cafeterya üzerine bir dükkan açmak istiyorum, ewliyim şuan istanbuldayım turizm sektöründe çalışıyorum İzmirliyim gerekli ön çalışmayı yaptıkdan sonra çolugum çocugumla birlikde oraya yerleşmek istiyorum belli bir birikimim var (hatırı sayılır derecede) önümüzdeki ekim kasımda keşif için kendimde gideceğim. gitmeden önce burdan paylaşımlarınızı bekliyorum.

(cafeterya derken yapmak istediğim şey 3-4 çeşit tost sandwich demleme çay bira evlere servis de yapılabilir bişey düşünüyorum)

(askerlik sorunum olduğu için gitmek zorundayım)

saygılarımla, herkese şimdiden teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye24 yazı
Arkadaşım ; Abi ; Kardeşim Kıbrıs Adasında Ekonomi Ölmüş Durumda Her Geçen Gün Dükkan Açılması Gerekirken Kapanıyor Ada Bitti Ada Eskisi Gibi Değil Ailenlede Buraya Yerleşmeni Tavsiye Etmem Üzgünüm Bu Adaya Gelen Herkezin Aile Ortamı Dağılıyor Sana Buraya Gelme Derim Parayı , Kadınları Ve Kumarı Gören Azıtıyor ... Buraya Geleceksen 15 Gün Tatile Gel Ailenle Onun Dışında Dünyada Gelecegin En Son Yer Olsun ....

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye5 yazı
Atilla Bey Bana özel mesaj dan mailinizi ulaştırabilirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Yeni Üye83 yazı

hiç tavsiye etmiyorum. ekonomi burda ölmüş durumda ayrıca vatandaş olmadan hiçbir şey yapamazsınız.ortak bir kıbrıslı ilede bu işi başarsanız bile işlerin iyi gittiğini gördüğü anda kapının yolunu gösterirler size riske girmeye gerek yok.ben bile artık dönüş yapmayı düşünüyorum.burda iş olanaklarını 3 5 kişi elinde bulunduruyor.başkalarına ekmek yok burda o yüzden size tavsiyem illa akdeniz derseniz türkiyenin içinde bu işi denemeniz.

saygılarımla

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GirneMeslek Yöneticilik
Yeni Üye5 yazı
saol manager bey bakalım bulucaz bir çaresini ?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Yeni Üye38 yazı
şu an kıbrısta yaşıyorum fakat bir an önce dönmek için kendime yapabileceğim bir iş arıyorum. umarım sonbaharda dönecem.Kıbrısta ancak gösterişli lüks bir yer açarsanız bu halk biraz lükse düşkün olduğu ve yeni mekan olduğu için kaçırmaz ufak bir yer düşünürsenizde üniversite yakınında olursa neden olmasın umarım güzel olur fakat bu işleri yapan arkadaşlarım var ve son 2 yılda işlerin çok düştüğünü söylüyorlar.başarılar

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GirneMeslek Di?er