Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

A 4 Fotokopide Kampaya

BaşlatanA.T.TTarih25/03/2011 16:04:43Yorum34

İlk mesaj
Üye103 yazı
Merhabalar
BU A4 FOTOKOPİ KAĞIDI İÇİN HER KEZ BİR ŞEY SÖYLÜYOR İŞİ HAKKIYLA YAPAN YOK BİRİLERİ ÇIKIYOR 3.40 TL .3.80 TL DOLAR VE EURO ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN MÜMKÜN DEĞİLDİR I HAMURUN ŞU ANDA ŞATIŞ FİYATI 1.900 TL TON FİYATI NASIL OLUYORDA BU FİYATLARA A4 FİYATI VERİYORLAR ELLERİNDE BU FİYATLARA MAL OLANLARIN HEPSİ HAYAL ÜRÜNÜ ARIYORSUN MAİL ATIYORSUN MAL KALMADI GELECEK YOLDA ARKADAŞLAR BEN 1 SENEDİR KONIKSTEN BU İLANLARI TAKİP EDİYORUM COK İNSANLARLA BURADAN YAZANLARLA BİREBİR GÖRÜŞTÜM AMA HİÇ BİRİ KAĞIDI NE GETİREBİLDİ NEDE ELLERİNDE MAL VAR

İNSANLAR SADECE ARAYIP FİYAT SORUYOR NUMUNE VARMI .VS SORULAR YÖNELTİYORLAR FİYATI VERİYORSUN HEMEN FALANCA KİŞİ 3.80 FİYAT VERDİ DİYOR FİLANCA 3.40 FİYAT VERDİ TAMAM ÖYLEYSE ORDAN AL AMA SÖYLEDİĞİ KİŞİ HAYAL X KİŞİ MAKSAT YERSE

BEN 25 SENEDİR MATBAA PİYASASININ İÇİNDEYİM
BİLMEDİĞİM KAĞIT CİNSİ YOK KUŞE.1 HAMUR .3 HAMUR .BİRİSTOL .FANTAZİ.KARF

HANGİ KAĞIDIN NE FİYATA OLDUĞUNU HERKEZDEN İYİ BİLİYORUM

MALEZYADA .CİNDE.SİGAPURDA.VS NEREDE KAÇA HER BİRİNDEN HABERİM VAR BU VESİLEYLE ÇOK

İTHALATCI VE İHRACATCIYLA TANIŞMA FİRSATIM OLDU BU İNSANLAR BU İŞİ YAPMAK İSTEDİ AMA SONUNU GETİREMEDİ DOLANDIRILANMI ARARSIN MAL GELİYOR DEYİPDE GEMİYİ BATIRANMI ARARSIN VS ZOR ARKADAŞLAR GERCEKTEN ZOR

BU KAĞIDI MARKETTEN ALMIYORSUN BU KAĞIDI YURT DIŞINDAN ALIYORSUN ADAMLAR T.T DİYOR DAHA BUNUN ANLAMINI BİLMEYEN ADAMLAR ORAYA YAZIYOR İTHALAT VE İHRACAT DİYE GÖREVİNE
BURADAKİLERİN ÇOĞU ARACILAR ARIYOR SORUYOR ELİNDE MAL VARSA SENDEN ALIYOR ONA SATIYOR TABİKİ BU İŞİ GERCEKTEN HAKKIYLA YAPANLARDAN ADAM DİYOR BANA LİDER KAĞITCIKLIKTAN ŞU FİYATA ALDIM LİDER KAĞITCILIK AHMET BEY BENİM ARKADASIM SORUYORUM BÖYLE DİYE SU FİYATA PİYASAYA KAGIT VERMİŞİN DİYE ADAM YOK VALLA KİME VERMİŞİM VER NUMARASINI BANA DİYOR VERİYORUM NUMARAYI ARADIĞINIZ KİŞİYE SU AN ULASILAMIYOR CVP YOK [[[[[[
BURADA HAKKIYLA DÜRÜSCE İŞ YAPANLARIN EKMEĞİNE MANİ OLMAYALIM ARKASALAR
BU ARADA TAN TİCARETTE DÜRÜS O ADAMIN ELİNDE DEVAMLI MAL BULUNUR AMA FİYATI 2,75 $

OCE STANDART LABEL MARKA KAĞIT ŞATIŞIMIZ
SONA ERMİŞTİR
Kolay gelsin
0532 572 53 26

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Üye103 yazı

Onur ve ekrem bey mail olarak fiyat bilgisi gonderilmistir bilginize
Kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye103 yazı
Fiyat ve marka icin bilgi isteyenlere bilgiler gonderilmistir
İlanimiz gunceldir

Yeni Üye33 yazı
merhabalar ürünlerle ilgili fiyat ve marka bilgisini email atarmısınız
hasan

Yeni Üye28 yazı
merhaba fiyat ve marka bilgisini email atarsanız sevinirim zaferyenidunya@hotmail.com
Turas Eğitim Hizmetleri Turizm Gıda Metal Maden Enerji San.ve Tic.Ltd.Şti

Yeni Üye19 yazı
fiyat ve marka bilgisini bildirirseniz toplu alım yapmak isterim sezginkeskin@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye58 yazı
5000 TL lik alım yapılacak fiyat bilgisi lütfen.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ticaret
Üye133 yazı
4,30 tl istersen görüşelim 0542 494 33 25
mert kırtasiye ve bilişim sistemleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye103 yazı
A4 fotokopi kagidi satisimiz bulumaktadir
Fiyatimiz 4,25 tl
İrtibat tel 0532 572 53 26

Üye762 yazı
3 ve 2 arasında da var.4.25 çok fazla.miktar artınca 1.60-1.80 USD civarlarında da yerinde bulunuyor.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye103 yazı
Guncel

Yeni Üye36 yazı
Adet, marka fiyat alabilir miyim?
gokhankasarci@hotmail.com
"Anılmaya değer bir hayat sürmek ve erdemli bir insan olmak, bize çeşitli vesilelerle dayatılan 'herkes' ya da 'hiç kimse' olmayı bilinçli bir şekilde reddetmekle başlar"

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye103 yazı
Guncell

Üye133 yazı
ATT arkadaşım güncel fiyatını markanı gramajını yazarsan sevinirim en azından merak eden arkadaşlar öğrenmiş olurlar. teşekkürler

Yeni Üye44 yazı
kardeşim fiyat ta bişeyler yaparsan ve marka kalite belirtirsen nakit paraya 10 kamyon alabilirz. İthalatçıyız bizde şuanda malımızı bekliyoruz o yüzden kağıt alımı yapıcaz iç piyasdan. tekliflerinize açığız..

hayırlı günler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye133 yazı
fatih bey sizde kağıt yoksa piyasa durumu gerçekten kötü hayret şaşırdım gerçekten

Yeni Üye44 yazı
Kağıdımız yolda o yüzden kağıt alımı yapabiliriz.Yoksa kağıt sıkıntımız yok.Depomuzda malımız var tabiki ama piyasaya hızlı gircek mal arayışımızda var.inş ay sonunda tekrar CHAMEX markasını piyasada bol bol göreceksniz.Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye103 yazı
A4 fotokopide kampaya
Oce satandart label marka 80 gr
yuksek alimlarda iskonto uygulanir
Fiyat : 4,20 tl
0532 572 53 26
Kolay gelsin
Bu fiyatin altinda Mal bulmak imkansiz
Fiyatlar : 2,70 $
4,50 tl
4,35tl