yurtdışı pazarı için deri cüzdan başta olmak üzere muhtelif deri ürünleri için tedarikçi arıyorum.
yaptığım satışların ödemesini 15 günde alıyorum (ödemenin yapılması, aracı kurumdan hesabıma aktarılması vs. minimum 7 maksimum 15 gün sürüyor), sizlerle buna yakın vadeler ile çalışabilirim.
ürünlerin iyi kalitede görsellerini temin edebiliyor olmalısınız.
yerel dükkanlar yanı sıra avrupa ve abd ye yönelik internet pazarlarında satış yapıyorum avrupa vatandaşıyım çok iyi seviyede ingilizce ve yunanca biliyorum
farklı ürünler içinde imalat/üretim yapan arkadaşlarla görüşebilirim eğer ürettiğiniz ürünün yurtdışı potansiyeli olduğunu düşünüyorsanız fatura/vergi levhası vb. yasal sorumluluklarınızı yerine getirebiliyorsanız iletişime geçmekten çekinmeyin görüşelim neler yapabiliceğimize bakalım.
ürünleriniz ile beraber iletişim bilgilerinizi mesaj atarsanız size ulaşacağım herkese iyi çalışmalar dilerim.