Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Mısır İçin Dış Ticaret

BaşlatanyamtarhattabTarih17/10/2007 02:29:52Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye70 yazı
Arkadaslar misirla ilgili ilgi cekici projesi olan yok mu, burda zaman yavas ilerliyo ve sikiliyor insan ,
kendi isimiz yetmiyo,,,

gecenlerde yine yazmistim ama sesyok hani o girisimci ruhlar nereye kayboldu :)
misirda ne yapila bilir ?
MONA ROZA çoraps
iletişim;5074617665

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye116 yazı
merhaba arkadaşım seni msn listeme ekledim mısıra daha evvel gelme fırsatım oldu cairo ismailiye
aklımda birkaç fikir var bu konuda sana danışmak isterim msn de seni bekliyorum

mkutun@yandef.com

görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yamtarhattab
Arkadaslar misirla ilgili ilgi cekici projesi olan yok mu, burda zaman yavas ilerliyo ve sikiliyor insan ,
kendi isimiz yetmiyo,,,

gecenlerde yine yazmistim ama sesyok hani o girisimci ruhlar nereye kayboldu :)
misirda ne yapila bilir ?
Projenin oluşması için mısır hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmamız gerekir mesela jeopolitik yapısı arz/talep dengesi bu bilgiler her ne kadar internet ortamında bulunsada yeterlilik oranı çok az mısırın hangi şehrinde mesela buda çok önemli bu bilgileri ulaştırdığınızda yardımcı olmaya çalışırım
KTÜ DIŞ TİCARET

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ö?renci
Yeni Üye15 yazı

sayın yantarhattab
mail adresinize yazmıştım ama görmediniz sanırım okuduktan sonra mailinizi bekliyorun saygılar.,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye6 yazı
selam arkadaslar bizim ureticipazar.com diye bir projemız var 50
adet uretici var bunları suan ırak suleymanıyey goturuyoruz ıstersenız mısırada getireliim bir ıncelle goruseliim
hhusyin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
ben mısıra oyuncak ihrac ediyorum ve tekstil . fabrikalar içinde tuz ithal ediyorum mısır pazarı zaten çoktan keşfedildi :) türk işadamları güzel yatırımlar yapıyor.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye52 yazı
OTEL,RESTOURANT,BAR,CAFE , BAHÇE VE EV SÜSLEMELERİNDE VE HEDİYELİK EŞYA SATAN MAĞAZALARDA ÜRÜNLERİMİZLE SİZLERE HİZMET VERİYORUZ EŞSİZ ZERAFET EL İŞLEMESİ BONCUK İŞLEMELİ IŞIKLI KABAKLARIMIZLA TAMAMLANIR.
suzinak-@hotmail.com
PAZARLAMACI YADA TOPTANCILAR ARANMAKTADIR.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanatçy
Yeni Üye62 yazı
MISIR'DA SUAN iTiBARiYLE 4 TURK FIRMASININ TEMSiLCiLiGiNi YAPMAKTAYIZ,BURASI iCiN DuSuNDUGUNUZ PROJELERDE SiZLERE HiZMeT VEREBiLiRiZ,HAYIRLI CALISMALAR....

Yerleşim Mysyr / KahireMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
merhaba çok geçerli mısırdan para kaznılacak bir fikrim var ararsanız konuşuruz kazanç 100de 100

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
05309792046

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er