İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Turıstık Bır Bolgede Is Kurmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumE
Üye762 yazı
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
K
Yeni Üye98 yazı
10 adet touring motorsiklet alirsiniz. ingilizce almanca rusca dillerinde internet sitesi yaparsiniz. kendinize bir rota belirlersiniz. yurtdisindan grup organizasyonu ile motor turu duzenlersniniz. motorlarin kirasi+anlasmali restorant ve hotelerden komisyon+organizasyon ucreti alirisinz. hem zevklidir hemde motorla gelecek gruba klavuzluk yaparsiniz. bu tip organizasyonlar guney afrika yapiliyor ve cok populerdir. zevk sahibi kaliteli avrupalilar bu tur ozel turlara bayilir.
kaan
K
Yeni Üye59 yazı
Enteresan fikirler geliyor, zaman ayirdiginiz icin tesekkurler.
E
Üye762 yazı
net olarak Türkiyede bu işe girmeyin diyorum.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
K
Yeni Üye59 yazı
Su anda textil isiyle ugrasiyoruz.Avrupa piyasasinda butun sektorlerde belirsizlik devam ediyor. Memlekette de, gelecek icin saglam bir yatirim yapmak istiyorum.Ticarette de maymun istahli olmaya cok karsiyim.Saglam temelli ve surekliligi olan isleri tercih etmisimdir.Tesekkurler.
T
Üye205 yazı
23/03/2011 : 12:27:45#6
Web sitesi
Alıntı
neden peki Medikal Turizm isine girmiyorsunuz ufaktan önce ....iste size saglam temeli ve kalici , istikrarli bir is , tam da .....maymun istahli olmayana göre bir is ! Geleceğe yatirim !!!
K
Yeni Üye59 yazı
Sayin turi, biraz acarmisiniz lutfen
T
Üye205 yazı
23/03/2011 : 14:56:28#8
Web sitesi
Alıntı
K
Yeni Üye59 yazı
Tesekkurler sayin turi, cok guzel konulara deginmissiniz, emeginize ve yureginize saglik.
S
Yeni Üye3 yazı
B
Üye1359 yazı
ya da hiç uğraşma lüks bir otobüs al metro vs güzel bir firmaya ver ömür boyu ekmeğini yersin
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
A
Yeni Üye1 yazı
BODRUMDA DOLMUŞ AL... ŞÖFÖRE VER, AKŞAMA KADAR GÖLGEDE YAT.. AKŞAM HASILATI SAY CEBE KOY... HİÇ RİSKE GİRME, TIKIR TIKIR PARANI AL, SIKILIRSAN DOLMUŞU SAT
As Döper
B
Yeni Üye99 yazı
GUNLUK TEKNE TURU MANTIKLI, BODRUMDA YASIYORUM. HEPSI ACENTELERLE ANLASMALI SIMDIDEN MUSTERILERI HAZIR GUNLUK 25 LIRA ALIYOLAR KISI BASI VERDIKLERI 3 ADET DANDIK KOFTE SADECE SATTIKLARI ICECEKTEN DELI PARA KAZANIYOLAR KOLA 3 BIRA 7 TL VE INSANLAR TEKNEDE 8 SAAT GECIRIYOLAR YAKTIGI MAZOTTA BISEY DEGIL ZATEN BU 8 SAATIN 5 SAATI KOYLARDA MOLALAR HALINDE GECIYOR AGLAYAN TEKNECI GORMEDIM. GERCI IYI IS YAPAN HERKES AGLAMA TAKLIDI YAPAR.
BI TAVSIYEMDE YAZIN BURADA BUTIK OTELLER FULLL CALISIR. 60 MILYARA 1 YILLIGINA BODRUMDA 12 ODALI GUZEL HAVUZLU BUTIK OTEL KIRALAYIP ISLETEBILIRSIN ISIN TUTARSA BI DAHAKI SENE DEVAM ET SONRA BAKMISSIN O OTELIN SAHIBI OLMUSSUN. HE ODA GECEN SENE 100 TL IDI. 12 ODA GECEDE SADECE ODADAN 1200 LIRA KAZANIOYOSUN DEMEK BUTIK OTEL SADECE SABAH KAHVALTI VERIR ONUNDA SERMAYESI BELLI
BI TAVSIYEMDE YAZIN BURADA BUTIK OTELLER FULLL CALISIR. 60 MILYARA 1 YILLIGINA BODRUMDA 12 ODALI GUZEL HAVUZLU BUTIK OTEL KIRALAYIP ISLETEBILIRSIN ISIN TUTARSA BI DAHAKI SENE DEVAM ET SONRA BAKMISSIN O OTELIN SAHIBI OLMUSSUN. HE ODA GECEN SENE 100 TL IDI. 12 ODA GECEDE SADECE ODADAN 1200 LIRA KAZANIOYOSUN DEMEK BUTIK OTEL SADECE SABAH KAHVALTI VERIR ONUNDA SERMAYESI BELLI
C
Yeni Üye14 yazı
nacizane fikrim Avrupa ülkelerinde artık iş yapmak riskli ben gürcistan ve Azerbeycandayım burada iş yapmak avrupadan daha iyi yeterki akıllı adım atmak gerekir. Elindeki parayı kullanmadan az para ile ne yaparım mantığı il çalışsın yardımı olursa hazırım haftaya gürcistana gidiyorum malllarım Baku Freeshopta satılamakta gümüş ve diğer takı lar bilginiz olsun derim.
T
Yeni Üye69 yazı
Gelin sizinle organik seracılık yapalım. Gıda işi bitmez bitemez. selametle
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz