Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tuhafiye--çocuk Giyim--bay Bayan İç Çamaşırları

BaşlatanrivanolTarih16/10/2007 15:25:47Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
arkadaşlar, oturduğum ilçede bay bayan iç çamaşırı çocuk giyim eşarp ,tuhafiye gibi bişey açmayı düşünüyorum. bu bana nekadara mal olur ve bunun için başka nasıl ürünler gider.ayrıca bütün bu malzemeleri nereden daha ucuza alabilirim
ozzii

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye5 yazı
anlaşılan kimse yardım etmek istemiyoo
ozzii

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye36 yazı
Arkadaşım merhaba;
İstanbulda Osmanbey ve Yeşildirek semtlerinde istediğin kalite ve ürünleri bulacağını düşünüyorum.Yinede iyi bir araştırma yapmalısın,başarılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye1 yazı

Bulundugunuz yer ile ilgili ve Sermayeniz hakkında bilgi verirseniz yardımcı olayım.
By delta

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Yeni Üye5 yazı
15 milyar sermayem var.belki borç harç birazdaha çıkarırım, bu işi samsunun terme ilçesinde yapmak istiyorum.25 bin nufuslu bir yer. bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

ozzii

Yeni Üye5 yazı
beydalı arkadaşım bilgilerin için teşekkürler.kendine iyi bak
ozzii

Yeni Üye1 yazı
bayan bikini,mayo,pareo,atlet,kilot,külot,çocuk iççamaşırları,tesettur mayolar,atlet fason ,bikini toptan,mayo toptan,pareo yoptan,ic vamaşiri,
toptan satiş mato, toptan satiş bikini,toptan satiş pareo,erotik iç çamaşirlari,gecelik,eşortman,şort,şortlar,bikini imalat,mayo imalat,kız çocuk mayo,erkek çocuk mayo,pantolon pareo,etek pareo,mayokini,traples bikini,tankini,etkli tankini,elbiseli mayo,desenli bikini,desenli mayo,baskili bikini,baskili mayo,baskili pareo,nakişli bikini,nakişli mayo,yarim tesettur mayo,tam tesettur mayo,fantazi iç giyim,jartiyerler,sütye,külot,babydoll,çocuk atlet külot,atlet toptan satiş,külot toptan satiş,bikini toptan satiş,mayo toptan satiş,T-box Çocuk,çocuk iç camaşiri üretim,çamaşir bikini mayo üretim satiş 212 628 25 55

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar toptan mayo arıyorum markalı geçen sezonda olabilir serisi kırık olsada olur. piyasada uygun kaliteli mayoyu nerelerde bulabilirim yardımcı olurmusunuz.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Tekstil