Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fikrinizi Almak İstiyorum

BaşlatanasyatanıtımTarih17/03/2011 13:55:56Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba,
Ben yaklaşık 8 ay önce bir ajans kurdum ve kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar fena değil diye nitelendirebilirim. Yapmak istediğim bir şey var, bugüne kadar çalıştığım müşterilerimin de reklamlarının bulunduğu '' ŞİMDİ REKLAMLAR'' başlığı altında bir reklam kataloğu hazırlamak ve bulunduğum bölgeden başlamak üzere dağıtımını yapmak istiyorum ve bunu sürekli hale getirebilmeyi hedefliyorum. İçinde İzmir'de yapılan ve yapılacak olan kültür sanat etkinliklerinin önemli haberlerin de bulunmasını sağlamaya çalışacağım. Henüz tam şekillenmemiş olsa da bu projeyi gerçekleştirebilmek için atmam gereken adımlar nelerdir. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
asya tanıtım

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye170 yazı
İZMİR HALKI KENDİ ŞİRKETİNİ KURUYOR!
İzmir de yaşayıp projesi olan ancak maddi olanaksızlıklar nedeniyle hayata geçiremeyenlerin, işe girip çalışmak isteyipte iş bulamayanların, maddi imkanı olupta proje arayanların ortak noktası olacak bu şirkette herkesin hissesi olacak.
parası olan parasını projesi olan projesini, iş gücü olan iş güc...ünü koyacak
yeterki birlikten güç doğar deyip ''BENDE VARIM'' dieyelim
NOT: BAŞLANGIÇ OLARAK İZMİR YÜKSELİŞİMİZ TÜM ÜLKE ÇAPINDA OLACAK BAŞKA ŞEHİRLERDEN OLAN ARKADAŞLARIMIZINDA KATILIMLARINI BEKLİYORUZ KUVVET GÜÇ DOĞAR
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Bu çok güzel bir proje aslında. Takipçisi olmak isterim, eğer böyle bir şey mümkünse ben varım.
asya tanıtım

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Üye920 yazı

asyatanıtım ...merhabalar ve çalişmalarımıza başarılar dilerim.. çok iyi proje sizin projemiz...ben kendi fikırlerimle size katkıda ve destek vermek istyorum...umarim yardimci olurum...msn den fikırlerimi bidırırım...
Ayrıca xanaokulu projesine katilımcı olarak hayrli üğürlu olsun dilerim...reklam bilgisi olan arkadaşimiz ekibimin içinde iyi başarılar getirır hepimiz için...
xanaokulu ciddi ve anlamlı projede ben varim biz daha evelden karar verdık...inşallah en kısa zamanda tanişma ve ilk toplantı yapmak dileğile...
hayrli kazançlar herkese ve bol şans dilerim..
saygilarimla Emzar Nebieridze. www.granitsanat.com incelyebilirsiniz.

NOT: Benimle ilgili öz geçmişimizi ve bilgi facebook taki sayfamdan görebilirsiniz. Granit Sanat Emzar nebieridze olarak bulursunuz...
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye170 yazı
yapacak olduğunuz katolog dergi de reklam haricinde başka bilgileride yer verirseniz sizin başınızı ağrıtabilir zira yazdığınız her yazının aleyhinize dönme riski var bu yazılar savcılıktan valilikten falan olur görüyor ve her dergide aynı müfredattan geçiyor. maalesef müfredatlar formaliteler ülkesi olmamız biz işletmecileri hem maddi hem manevi olarak zarar veriyor. benim nacizane fikrim sadece reklam dergisi olarak çıkartıp bir dağıtım şirketi ile anlaşın herkesin eline geçecek bir dergi olsun ve bu dergi küçükten büyüğe gıdadan tekstile eğitime sanata her türlü sektöre değinsin ve derginin içinde ayrı ayrı sınıflandırılsın ne kadar çok kişiye ulaşırsa reklam aldığınız şirketlerden de o kadar yüksek ücret talep edebilirsiniz örn; hürriyete ege bornova da tirajım 1000 diyor o nedenle 1500 diyorsa , yeni asır bütün egeye ulaşıyorum tirajım 5000 diyor ve ücretini 4000 lira olarak belirliyor kısaca tirajınız ne kadar fazlaysa ücretinizi ona göre artıyor
izmirin şiddetle bir reklam dergisine ihtiyacı var eğer herkesin eline geçecek bir dergi çıkartırsanız çok güzel kazanç elde edersiniz
umarım muaffak olursunuz
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er