Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

UKRAYNA

Başlatanmemo82Tarih14/03/2011 15:27:42Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Arkadaşlar zaten biz türklerin yaptıgı hata orda şiirket kurmak sorun deyil arkadaş dogru söylüyo maksimum 150 dolar ama o şiirket izinleri alınmamış sadece kayıt olmuş bi şirket izinleri almak için 10.000 dolar civarlarında masraf yapmak gerekiyo
Türkler konusunda arkadaşa bende katılıyorum( iş yapmayan ama herşeyi bilen türkler) tabiki çok iyi insanlar var ama sizin onları bulmanız zor size yardımcı olmak isteyenler genelde tehlikeli olanlar.
Ayrıca ukrayna kanunlarına göre müdürün ukraynalı olmak zorunda bütün yetki onda eger sana kazık atmak isterse arkandada saglam biri yoksa kendini iş oturduktan sonra türkiyede bula bilirsin orda en kolay şey birini sınır dışı ettirmek buların hepsi bir tirsk. İş konusuna gelince gerçekten imalat harika bi iş orda aklınıza gelen herşey olabilir al sat devri bitmiş artık(tekstil çanta deri vs..) bu işi artık adamlar kendileri yapıyolar. misal süt çok ucuz ama peynir türkiyeden pahalı üretim olmadıgı için pahalı.. orda ürettigin malın elinde kalma şansı yok çünkü talep çok fazla marketlerde poşet parayla satılıyor.. plastik üzerine herşey çok iyi arkadaşlar orda yapacagınız her işte para kazana bilirsiniz ama işe yatıracagınız paranın yarısı kadarda cebinizde para olması gerek yoksa karşınıza çıkan sorunları halledemesiniz ben 15000 20000 dolarla iş yapıla bilecegini pek tahmin etmiyorum okadar ucuz bi ülke deyill...
m.......

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum