Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Mısır'dan İthalat Ve İhracat

BaşlatanyamtarhattabTarih12/10/2007 08:38:31Yorum28

İlk mesaj
Yeni Üye70 yazı
suan misirda ikamet etmekteyim burdaki asil isimiz
kereste italati ama ( gida , tekstil ,vs) sektorlerde alanimiz dahilindedir.
aklinda paylasmak istedigi bir is fikri veya kendi yaptigi meslekte,dukkanda/ ihtiyaci olan bi mali ucuza temin etmek isteyen arkadaslar,bana yazsin cunki buralar ucuz bolge ve dis tic meslegimiz ozaman bunu degerlendirelim..
ciddi olmak kaydiyla tekliflerinizi bekliyorum

suan elimizde hazir 3500 parca kiz yazlik bebek kiyafeti var.
MONA ROZA çoraps
iletişim;5074617665

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
28 yorum
Yeni Üye75 yazı
merhaba Yamtarhattab,
sana birkaç sorum var.
1. Alexandria freezone da Yabancı birisi imalat açabilirmi ?
2. Sanayide işçi aylıkları nedir ?
3. Elektrik ve Gaz maliyetleri nedir ?
4. Bürokrasi ağırmı ?

iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye70 yazı
sorma sebebinizi yazsaniz sanirim daha iyi yardimci olurdum,
ben kajirede ikamet ediyorum , ama iskenderiyede arkadaslarimiz var.
acilabilir alexandrada ama neyini sordugunuzu anlamadim..
kira olarak v,s ise ucuz
su ya para vermiyorsun bile bazi yerlerde...
sonra brokrasiye brokrasi demeye bin sahit ister
elektirik gaz dersen ucuz
isci ayligi : 50 $ aylikla isci calistrabilirsin
yani yatirim cenneti aslinda buralar .
geriye sadece buralari iyi bilmek ve isin burda tutup tutmamasi kaliyor
icerik yazarsaniz daha net
anlatirim sorularinizi
MONA ROZA çoraps
iletişim;5074617665

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye5 yazı

merhaba , biz mobilya imalat ve satışı yapan A.Ş.yiz.orada mobilya ihtiyacı ne durumdadır.banyo,vestiyer,yatak odası ,genç odası ,tv üniteleri vs. gibi.bilgilendirirseniz seviniriz. teşekkürler iyi günler.
SEBAHAT ÖZCAN

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ymalat
Yeni Üye70 yazı
isin asli hcm mobilyadan anlamam ama burda otur ihtiyac oldugunu bir kac yerden duymustum

istikbal in burda subesi var kahirede ,yeni acmislar
Abim bundan bir bucuk sene once misir'a mobilya ihrac etmekle ilgili bi girisimde bulunmustu sahsi sorun ve sebeblerinden oturu bu proje yarida kaldi. hic arastirmadim ama sanirim boyle bi acik varki abim tesebbuste bulundu,
gerekli ar-ge calismasindan sonra daha net ortaya cikar tabi simdi ne soylesek kesin bi olcu olmaz.
MONA ROZA çoraps
iletişim;5074617665

Yeni Üye70 yazı
Sizin misirla ilgili dusuncelerinizi acarsaniz , sevinirim
MONA ROZA çoraps
iletişim;5074617665

Yeni Üye17 yazı
merhaba ben akrilik küvet jakuzi üreten bir firmada çalışıyorum. oralara satış yapabilirmiyiz bilgilendirirseniz sevinirim
sunay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny
Yeni Üye70 yazı
Hcm hadi mobil yayla ilgilenen biri var sirkette ama jakuziden hiiic anlamam,onu cok detayli arastirmak lazim buralarda
MONA ROZA çoraps
iletişim;5074617665

Yeni Üye1 yazı
susam fiyatları bilgiler nekadar usd
tahin susam bal pekmez köpüklü helva imalat

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ymalat
Yeni Üye70 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - turgut42
susam fiyatları bilgiler nekadar usd

susam dan ziyade pirinc ve fasulye uzerine calisiyoruz

lakin ciddi bi talep uzerine yonelmemiz mumkun
fiyati suan bilmiyorum,
ogrenmek kolay
MONA ROZA çoraps
iletişim;5074617665

Yeni Üye12 yazı
mrh pirinç alımlarıyla ilgiliyse burada pirinç paketleyip gönderebilirim kendi imalatımız pirinçler bu giysiler hakkındda bilgi almka isterim msn adresim zeynep_gokmen1923@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ÜnyeMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye59 yazı
sayın yamtarhattab mısırda kimyasal üreten firmalar var mı mesela hafif soda gibi fiyat lar nasıl ? bilgin var mı msn adresim omerulu_dag(at)hotmail.com eklersen ciddi alıcılarım ve potansiyelim var

Yerleşim Türkiye / Kocaeli KörfezMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
arkadaşlar,

dünyanın çoğu bölgesinde olduğu gibi mısır da pirinç ihracatı yasaklanmış durumda..

ben bakliyat işi yapıyorum..elimdeki stok durumuna göre mal almak ya da uygun mal satmak isteyen arkdaşlarla görüşebilirim.

gulda(at)guldabakliyat.com.tr
ATAĞ

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Üye254 yazı
Arkadaşlar yorum yazarken yazının yazıldığı tarihi bakın lütfen.... Adam yazmış ve gitmiş. Cevap vereceğini düşünüyormusunuz gerçekten yoksa laf olsun diyemi yazıyorsunuz .

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Yeni Üye32 yazı
HATTAB kardeş sana meyve ve sebze gönderiyim NASIL PİYASA CANLIMI.AYRICA TOMBURUĞU NERDEN ALIYORSUNUZ.NE CİNS TOMBURUK İŞLİYORSUNUZ.İYİ ÇALIŞMALAR

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Üye992 yazı
selamlar ben insat malzemeleri fayans ve seramik ilgimi cekiyo ic ve dis . duvar ve yer dosemeleri anlatabildimmi acaba . saygilarimla.
corek@valceana.com

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Üye254 yazı
sevgili arkadaşlar bu kadar saf olmayalım lütfen ve biraz dikkat edelim. İstekte bulunuyorsunuz ama bir bakın cevap veriyormu arkadaş.

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı
MISIR DA YAPI & İNŞAAT SEKTÖRÜNDE HİZMET&ÜRÜN VE TEKNOLOJİ TANITIMI YAPMAK- İHRACAT YAPMAK İSTEYEN FİRMALARIN BİLGİSİNE...16.ULUSLARARASI YAPI&İNŞAAT FUARI INTER BUILD EGYPT- 18-22 HAZİRAN 2009 (%50 DEVLET TEŞVİKLİ FUAR)-EXPERT FUARCILIK -WEB: WWW.EXPERTEXPO.COM.TR
Rıza ÖZDEMİR
EXPERT ULUSLARARASI FUARCILIK
Web: www.expertexpo.com.tr
Email: r.ozdemir@expertexpo.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye44 yazı
mrhabalar ankarada her türlü ag-og elektrik malzemeri satışında eren enerji a.ş. olarak faaliyet göstermekteyiz.yurtdışına yönelmek için kendimize partner arıyoruz bulunduğu ülkede elektrik sektöründe çevresi olan işi birlikte yapabileceğimiz ortaklar ilgilenenler ile irtibata geçebiliriz.
mail: ata2521@mynet.com (msn)
tel: 0 312 395 21 01

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Üye120 yazı
MISIR DAN TÜRKİYE YE-TÜRKİYE DEN MISIR A.Selam arkadaşlar.Benim mısırda arapça ve ingilizce bilen bir türk bağlantım var .adı belli bir ticaretimiz yok ama oradan makul ve garanti mal temin etmek isteyen arkadaşlarla numune ve fiyatları teyit etmek şartı ile koşullar ve şartlar uygun olursa her türlü ürün ithalatını yapabiliriz.Ciddi anlamda ilgilenenler mail atabilirler.slmlar
KARAKUŞ BASKI RESİM ÇERÇEVE

CUMHURİYET MAH.MİMARSİNAN CAD NO :61/D BAHÇELİEVLER İSTANBUL
TEL:0212 527.25.87 0212KARAKUS
GSM İŞ : 0541 693 83 57

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
istanbulda balon imal eden bir firmayız avrupa standlarında ve fiyatıda çok uygun ve yurt dışına ihraç etmek istiyoruz ilginizi çekerse dönerseniz sevinirim
Kaya

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye55 yazı
Mısır'daki Ticaret Kapınız...

20 senelik Türkiye'deki ticari faaliyetlerimizin ve son 5 senedir Mısır'daki ticari faaliyetlerimizin bize sağladığı tecrübe ile Mısır ve Türkiye arasında ticari köprü olmak amacıyla kurduğumuz bu şirket size her türlü teknik,ticari,danışmanlık alanlarında hizmet verecektir.

Mısır'da size en çok lazım olacak modern ve profesyonel hizmet tarafımızdan sağlanması en önemli misyonumuzdur.

HİZMETLER:

- Mısır ve Türkiye arasında her türlü ticari faaliyet
- Her sektöre yönelik portföy kullandırılımı ve yeni portföy araştırması
- Mısır'ı ziyaret edecek iş adamlarına her türlü tanışmanlık hizmeti
- Mısır'da iş kuracak şirketler için fizibilite çalışmaları ve kanuni işlemlerde destek

www.royalturk.com (sitemiz yapım aşamasındadır)

İlgili Kişi : Yaşar Yiğit Kaçmaz

e-mail&msn : yykacmaz@hotmail.com

Yerleşim Mysyr / IsmailiaMeslek Ymalat
Yeni Üye16 yazı
Arkadaslar Lütfen Birseyi duyunca hemen üstüne atlamayin bende Misir dayim hersey ucuz ama göründügü gibi degil misal 50$ a bir ay calisiyormus insanlar katiyen dogru degil 50$ bunlarin parasiyla 225 LE eder bunla kirani bile ödiyemessin. YAtirim Cenneti diye bir durum yok burda Turist gelmese bir ayin icinde Cöl gine her taraf, gelmek isteyen ginede gelsin ama izin yapsin ilk önce baksin. Ben Tekstil isiyle ugrasiyorum ne zorluk cektik, burayi bilmek kontagin olmasi 1.000.000$ dan daha iyidir yoksa paran Avukata ve Devlete gider. Türklere Vize Sorunu var ben Almanyadan geldigim icin yirttim 1 Sene veriyorlar hanim Türk Pasaportuna sahip gel bi ona sor. Alt yapim yok,fakirlik cok, Parayla gelip parasiz dönen cok oldu burda bilhassa Araplarla is yapabilene helal olsun derim. Burdaki Pazar 100 de 99% Cin üretimi Türkiyedede ayni seyler var hemde biraz daha ucuza ginede kendi karariniz anlattiklarim kücük bir bölüm daha neler var.
Cay alin alacaksaniz,Sise alin,Tütün alin,Muz alin burda onlar ucuz. Sorulari olan varsa bana sorsun tuerkiye84@web.de aynisi MSN icinde gecerli ben size yardimci olayim her konuda. Hersey disardan göründügü gibi degil bunu unutmayin hic birzaman bedava peynir fare kapanindadir.
Selam ve Saygilar

Yerleşim Mysyr / HurghadaMeslek Tekstil
Üye134 yazı
MISIRDA KALAN ARKDASLAR BENIMLE IRTIBATA GECEMRIISNIZ

acil ihracatlık hicaz narı lazım lutfen acil ulaşın eraslantarimürünleri@hotmail.com
05435658484
www.eraslantarim.com

Yerleşim Türkiye / Denizli CivrilMeslek Ythalat / Yhracat