Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Almanya İci Pazar Mali Ariyorum

Başlatanbybora_34Tarih12/03/2011 00:15:49Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
almanya icersinde pazar mallari aramaktayim ayrintili gorusebiliriz palet bazinda alim yapilir.
ayrica elimdeki mallardan da size satabilirim kolay gelsin.

Yerleşim ALMANYA / MönchengladbachMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye1091 yazı
biraz dahaayrıntılı yazınız ki nerleştirin , yazdığınız tam anlaşılır değil,birde iletişim bilgisi yazınız, hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye6 yazı
Gıda üzerineyse lolipop şeker ve toz içecek konusunda yardımcı olabilirim. Lütfen özel mesaj ile dönüş yapınız.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Yeni Üye14 yazı

zuccaciye,hediyelik esya ve bazi kucuk ev aletleri konusunda yardimci olabilirim.Cin mali a'dan z'ye bir cok urun bulunmaktadir.Belcikadan avrupa geneline urunlerimiz ulasmaktadir.iletisim icin husnu70@live.nl mesaj cekerseniz yardimci olabiliriz...

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye12 yazı
mrb bora bey eğer türklere yönelik satışın ağrlklı olacaksa seccade dini bilgiler kitapları tesbihler ve cok çeşişt ürünü göndereblrm ayrntıları grşmk istrsenz bad_boy_cigo@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Kocaeli
Yeni Üye16 yazı
ancak firsat bulabildim yorumlariniz icin tesekkur ederim benim aradigim mallar ...

armatür, dus zinciri dus kafalari,temizlik mop ve aparatlari,temizlik fircalari, temizlik bezleri (mikrofiber), musluk, bahce hortumlari, hortum aparatlari banyo aksesuarlari ve aparatlari, dus perdesi, banyo halilari,tuvalet kapaklari ve bu gibi banyo mutfak tesisat gerecleri vs aramaktayim. Elinizdeki baska urunlerde mevcut ise gorusebiliriz ufak tefek parcalar- olur palet bazinda veya adet alirim kolay gelsin
Sadece almanya ici ... tesekkurler

Yeni Üye16 yazı
husnu bey meil attim.
iletisim bilgiisi isteyen arkadaslar icin bybora_34@hotmail.com meil adresim kolay gelsin (ayrica yanlis anlasilmasin ozel mesaj da atilabiliyor arkadaslar bilginize illaki meil adresi sart degil )

Yeni Üye34 yazı
Türkiye ve almanyada size ürün tedarik edebilirim
mail cangoz47@web.de

Yerleşim ALMANYA / Köln YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye99 yazı
%100 DOĞALToptan Kişisel Bakım Ürünleri
Satışlarımız Toptandır,Lütfen Miktar ve fiyat için arayınız.
Müşteri Temsilcimiz Ali Bey ( 08:00-24:00 arası istediğiniz zaman arayabilirsiniz yada e-posta göndererek geri dönüş yapılmasını isteyebilirsiniz.
e-posta adresi; dogalhan@gmail.com
Telefon; 0530 972 04 72 TURKCELL
Üretim istedğiniz adette boyutta,çeşitte ve yanlızca size özel üretilir.

Ürünler Kimyasal Barındırmamaktatır.

ÜRÜN LİSTESİ

Masaj Kremi ( 3 çeşit)

Kil Maskesi

Cilt Bakım Yağı

Catlak Yağı

Gunes Yağı

Masaj Yağı

Saç Bakım Kremi ( 6 çeşit )

Selülit Kremi

Bronzlaşma Yağı

Şampuan ( 6 çeşit)

Sabun(11 çeşit)

, isterseniz interaktif eğitim ile uzaktan bilgi sahibi olabilir yada temsilcilerimizi çağırıp elemanlarınıza eğitim vermesini talep edebilirsiniz.Firmanız için fason üretim yapabiliriz,sizin markanız oluşmuş olur isterseniz markalaşma süreci ile ilgili bilgiyide bizden alabilirsiniz.

Eğer dükkanınız,mağazanız,market yada eczaneniz varsa alış-verişten sonra size reklam desteği ve teknik destek sağlıyoruz( afiş çalışması,stand kurulumu,müşteri bilgilendirme günleri )

Her Türlü Sorunuz İçin ;
0530 972 04 72

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret