Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ayyildiz_turkiye1 ne üreteceksin telefonmu üreteceksin arabamı uçakmı elinde ne var söyleki yardımcı olalım mesela elinde varsa 100 tane kibrik kutusu otur birbirine yapıştır ev yap derim ama elinde ne var belli bile degil |
Yazıyı gönderen - Erdi Eryılmaz Arkadaşlar Merhaba Ben üretim yapıp satmak istiyorum. Normalde toptancılardan aldığımız zaman kar marjı aşırı şekilde düşüyor. Eğer kendim üretip satarsam daha fazla kazanabileceğimi düşünüyorum. Eğer böyle üretilecek ürünlerden fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim SAYGILAR :) |
Yazıyı gönderen - muratder yahudiler ticareti iyi bilir ve bir sözleri vardır.karnını doyurmak istiyorsan yap-sat.zengin olmak istiyorsan al-sat. |
Yazıyı gönderen - muratder küçük çaplı imalat işlerinde bir günde imal edeceğiniz mal sınırlıdır.100 elemanın bir günde ürettiği bir malı 1 kişi satabilir.bu yüzden söylemiştir yahudiler bu sözü.100 elemanla imalat yapan bir iş yerinin giderlerini düşünün birde o malı satan iş yerinin giderini düşünün.herkez farklı yorum yapabilir.benimki bu. |