Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Üretip Satalım Daha Fazla Kazanalım

BaşlatanErdi EryılmazTarih08/03/2011 17:35:31Yorum21

İlk mesaj
Üye326 yazı
Arkadaşlar Merhaba Ben üretim yapıp satmak istiyorum. Normalde toptancılardan aldığımız zaman kar marjı aşırı şekilde düşüyor. Eğer kendim üretip satarsam daha fazla kazanabileceğimi düşünüyorum. Eğer böyle üretilecek ürünlerden fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim SAYGILAR :)
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandırmaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Üye468 yazı

sigara filitresi üret tekel bayilerinde mütiş satılıyor.....
tavukculara tavuk ,etçi lere kesilmiş et şeklinde vb...şeklinde park yapılmaz tabelası üret.....
çakmak üret tokai zengin oldu bu işten ama senin çakmak kalıplarını çıkarman için en az 300 milyar sermayen olmalı şuan aklıma gelmeyen çok fikir var dostum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye515 yazı
gıda üret
devamlı tüketim ürünlerinden biri olsun
en garantisi bu

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye27 yazı
sayın erdi bey ; eğer inegölde koltuk üretimi ve toptan satışı düşünürseniz yazımı inceleyin .

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mobilya
Yeni Üye38 yazı
kahve kavurucusuyum üretip satalım derim ne iş yapabiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye45 yazı
üretip satmak haa aman kareşim sen kafayımı yedin burak üreten üretsin sen ondan al sat ***** nedemişler*** bul sat ** cal sat *** yahüdi taktiyi işci ile uraşma bankayla uraşma sabaha kadar uyuyamazsın üretmek cok zor bi iş kazası gecirse işci hapı yutun aman hhaaaaaa amnaaa hhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa
mm

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Tekstil
Yeni Üye13 yazı
sen neolursa olsun sen üret insanlar satsın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye126 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ayyildiz_turkiye1
ne üreteceksin telefonmu üreteceksin arabamı uçakmı elinde ne var söyleki yardımcı olalım mesela elinde varsa 100 tane kibrik kutusu otur birbirine yapıştır ev yap derim ama elinde ne var belli bile degil

arkadaş zaten üretimde tecrübe sahibi, fikir verebilecek bir paylaşım istemiş henüz karar vermemiş dikkat ederseniz!

Bu arada sermayeye göre en iyi kazanç sağladığını (çevremde duyduğum kadarıyla bizzat tecrübeli değilim) sandığım terlik üretimi var. küçük atölye ile başlanabilir ve yaz gelmekte talep artacaktır. Gedikpaşada bir arkadaş 40 m2 bodrumda başlamıştı ve şatışları iyi gitmişti şimdi Allah daha çok versin maşallah ilerletti işini.. :)
ama ne üretirsen üret sonuçta toptan da olsa perakende de olsa şatış analizlerini yap çevreyi yokla veyaçevre edin önce :)
pozitif yaklaşım empati ile mümkündür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
sigara filtresi üretmek. Azerbaycan - Baküde. İligilenenler bana yaza bilirler.
Reshat Azerbaycan

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye27 yazı
yahudiler ticareti iyi bilir ve bir sözleri vardır.karnını doyurmak istiyorsan yap-sat.zengin olmak istiyorsan al-sat.
mdd

Üye205 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Erdi Eryılmaz
Arkadaşlar Merhaba Ben üretim yapıp satmak istiyorum. Normalde toptancılardan aldığımız zaman kar marjı aşırı şekilde düşüyor. Eğer kendim üretip satarsam daha fazla kazanabileceğimi düşünüyorum. Eğer böyle üretilecek ürünlerden fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim SAYGILAR :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye205 yazı
İlk önce sizi tebrik ediyorum Erdi Eryilmaz ..... "Arkadaşlar Merhaba Ben üretim yapıp satmak istiyorum. "
Ne üretip satacağınızdan önce bu cesaret ve ozguven , istek ve cesaret sizdeki basarinin ilk adimi , a devamında size basarilar dilerim .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye6 yazı
ERDİ ERYILMAZ, BU İŞLER AFERİNLE OLMUYOR, BEN GÜNDE 10 TANE DÜKKAN, AÇIP KAPATIYORUM, DERİMKİ BAŞLA BİR UCUNDAN, BENİM GİBİLEREDE CESARET GELSİN DERİM.......
kiymet

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Muhasebe
Üye255 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - muratder
yahudiler ticareti iyi bilir ve bir sözleri vardır.karnını doyurmak istiyorsan yap-sat.zengin olmak istiyorsan al-sat.

Nedense hep üretende bunlar oluyor. Dünyanın en ünlü markası olan içecekden tutunda temizlik ürünlerine kadar adamlar hem üretiyor hem satıyor. Bence o lafda bir yanıltmaca var :D
redirect

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
Redirect arkadasim , yahudileri cok guzel anlamissin. o sacma sozu de curutmussun tebirek ediyrum seni.

Yerleşim Suriye / SamMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
''Pire itte , bit yiğitte olur'' sözüylede yıllarca atalarımızı kandırmışlar

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye27 yazı
küçük çaplı imalat işlerinde bir günde imal edeceğiniz mal sınırlıdır.100 elemanın bir günde ürettiği bir malı 1 kişi satabilir.bu yüzden söylemiştir yahudiler bu sözü.100 elemanla imalat yapan bir iş yerinin giderlerini düşünün birde o malı satan iş yerinin giderini düşünün.herkez farklı yorum yapabilir.benimki bu.
mdd

Üye347 yazı
hem imalat hem de pazarlama işlerinden zengin olanlar vardır.
yahudiler üretim yapmıyorlar mı?
pek ala yapıyorlar,
ama ne üretiyorlar?
KATMA DEĞERİ YÜKSEK ürünler,
püf noktası burasıdır.

bu arada yazılan 18 cvp karşısında konuyu açan arkadaşın dönüşü yok, sanırım konuyu unuttu,
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Üye255 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - muratder
küçük çaplı imalat işlerinde bir günde imal edeceğiniz mal sınırlıdır.100 elemanın bir günde ürettiği bir malı 1 kişi satabilir.bu yüzden söylemiştir yahudiler bu sözü.100 elemanla imalat yapan bir iş yerinin giderlerini düşünün birde o malı satan iş yerinin giderini düşünün.herkez farklı yorum yapabilir.benimki bu.

Çok farklı yerden yaklaşmışsın konuya. Zaten adamların böyle tek üretme gibi bir özellikleri yok. Çok üretip çok kişiye sattırıyorlar :). Ve adam tek olduğu için istediğine sattırıyor. Senin verdiğin örnekde bile bu geçerli 100 kişinin yaptığı 1 ürünün bedelini ancak üreten belirler satan kişi değil. Bu konu böyle çok uzar. Fakat unutmayın dünyanın en çok satan markaları al satla kazanmadılar yap satla kazandılar.
redirect

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye27 yazı
dünyada marka olmuş ,tekel olmuş,pek çoğu otomasyonla yapılan imalatları konuşmuyoruz.türkiyede ufak çaplı imalatı konuşuyoruz,tüm ülkeler içindeki en pahalı elektriği,akaryakıtı kullanan.işçilik ücretlerinin nispeten yüksek olduğu ,kalifiye elemanın çok zor bulunduğu,vergilerin bel büktüğü bir ülkede üretim yapmak zordur.
mdd