Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ankara'da (sermaye+sermaye) Ortak Arıyorum.

BaşlatanfalsoverTarih08/03/2011 15:09:16Yorum13

İlk mesaj
Üye297 yazı
Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar. Konuya kısa ve öz bir giriş yapayım. İlgilenecek arkadaşlar çıkarsa detaylara birlikte geçeriz.

*** Sermayem kadar (21.000 TL) sermaye koyabilecek veya ticari bir çark içinde bu meblağ civarında iş bölümü vaad edebilecek bir arkadaş olursa gayet iyi bir başlangıç olur düşüncesindeyim.

*** Başarı nifakla değil güç birliğiyle olur. Ben inanırım karşımdaki insanın da inanmasını beklerim.

*** "Bak ben şu şekilde kazanayım, sen şu şekilde kazan" hemen şimdi dinlemeye hazırım gerisini...

*** Yaratıcı, özgüveni ve motivasyonu tam arkadaşlarla iletişime her an hazırım. Saçma sapan takıntılarla ileriye değil geriye bakan, kaprisi bol işlere ve kişilere en başından kapalıyım. Açılmam da.

*** Klasik işlerden çok uzağım. (kafe açalım, play station salonu iş yapar gibi)

*** Yüz yüze iletişimin gücüne fazlasıyla inanırım. Bu nedenle ticari meselelerle ilgili oturup konuşmak isteyen herkese açığım hatta kendilerini bizzat ziyaret edebilirim . Ankara ve istanbul' daki arkadaşlarla mart iyi içinde müsait oldukları bir takvim çerçevesinde görüşüp fikir alışverişinde bulunmaya da hazırım.

Saygılar.
Yumurtayı kırmadan omlet yapamazsın...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye297 yazı
Konu günceldir arkadaşlar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye83 yazı
mail adresim eklerseniz konuşabiliriz fikirlerimizi paylaşabiliriz

ictenenerji@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Üye297 yazı

Sayın nzh06 mailinizi ekledim. görüşmek üzere. Saygılar.

Üye295 yazı
hocam benimde mail adresimi eklersen sizinle konuşmak hatta Ankaraya Gelip görüşmek isterim..

Ankarayada Gerçekleştirmek İstedigim Gıda üretimi Üzerine bir Projem var. Şuanda İstanbuldayım Ankaraya Sık gidip geliyorum , oturup konuşabiliriz.

info@hacimehmetkaya.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye297 yazı
Sayın smt147 mail adresinizi ekledim. ilgininize teşekkür ederim. Mart ayı içinde benimde İstanbul'a gelme durumum var. Mail üzerinden haberleşir organize ederiz. Saygılar.

Üye297 yazı
sayın nefsky teşekkür ederim ilginize. Size mail yolladım. İletişim içinde olmayı umuyorum. Saygılar.

Yeni Üye30 yazı
telekominikasyon/bilişim içinde hali hazırda özel sektörde çalışıyorum, faydalı bir iş fikriniz varsa bende konuyla ilgilenebilirm, ankarada ikamet ediyorum
muyilmaz@gmail.com
The world is yours...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye297 yazı
Sayın airduncan, ilginize teşekkür ederim. Size mail attım. İletişim içinde olmayı umuyorum. Saygılar.

Yeni Üye1 yazı
aynı sermayeyi ko**** yapabileceğimiz bir iş fikrim var. Lütfen görüşelim. 05425902302

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Doktor
Yeni Üye18 yazı
Bende Kırıkkale'deyim projelerim var eklerseniz görüşelim,teşekkürler.
mzafer6@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye920 yazı
sizin yorumlarinizi beğendim .görüşelım isterseniz? ankarada tek olan işi için..
granitsanat@hotmail.com
web adresimi inceleın www.granitsanat.com veya facebook taki sayfami: Granit Sanat Emzar Nebieridze. olarak bulursunuz... saygilar dilerım
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye6 yazı
İsmim Davut eryamanda oturuyorum bu şehirde beraber güvenli ve istikrarlı bir iş yapabilcegim bir arkadaş arıyorum pasamdrr@gmail.com
Pasa

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye27 yazı
Adım Mesut. Ankarada Ostimdeyim. Hali hazırda kendi devam eden işim var. Fazla vaktimi almıyor. Ankarada beraber iş yapabileceğim bir ortak arıyorum. Sermaye fazla yok. Ek iş olacak benim için. Güvenilir bir insanım. Yaş 36

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf