İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Tavuk Ve Et Şarküteri Açmak İçin. . .
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorumM
Yeni Üye64 yazı
M
Üye335 yazı
M
Yeni Üye64 yazı
adana kenan evren de ve turgut özal bulvarında ayrıca çok merkez sayılmayacak olan evimin muhitinde en az 3tane sayabilirim
ancak soruş tarzınızdan pek bir şey anlamadım ne demek istediniz
O
Üye468 yazı
J
Üye152 yazı
Bu tavukçuluk benımde aklımda nezamandır.Bayilik sistemıyle bır dukkan acılıp bırde o tavukları ıstenılen sekılde paketlerınden cıkarıp kesebılecek usta buldumu bence iyi kazandırıyor.
joSe
O
Üye468 yazı
kar marjı nedir çabuk oturacak bir işmi? ve bim market ve büyük market yanında iş yapabilirmiyiz?
P
Yeni Üye33 yazı
slm biz tavuk toptan satıyoruz eğer ilgilenirseniz yardımcı oluruz.patisera4407@hotmail.com
akeleş
S
Üye286 yazı
toptan tavuk satis fiyatiniz nedir
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif
O
Üye468 yazı
kar marjı nedir çabuk oturacak bir işmi? ve bim market ve büyük market yanında iş yapabilirmiyiz?
O
Üye468 yazı
O
Üye468 yazı
bim market ve büyük market yanında iş yapabilirmiyiz?
B
Yeni Üye4 yazı
Merhaba ben aileden gelen bi meslek geçmişteki ve şimdiki aile bireylerinin tümü kasap veya tüccar olarak hiç tavsiye etmem .Kendim 35 yaşındayım bugüne kadar üsküdar küçükyalı caddebostan burgazada olmak üzere 5 yerde kasap şarküteri kasap restaurant toptan et deposu gibi işyerleri açıp kapattım ve 5 ayrı zincir markkette kasap ve şarküteri tezgahtarı şefi olarak çalıştım. Bu buyük zincir marketler varken esnaftan alışveriş eden kalmadı. Bu marketlerde iyi hizmet güleryüz olmasada kaliteli mal ve mala bakım uygulamasalarda müşteri artık sadece marketlere gidiyor. Esnaflık bu konuda olmuş anlayacağın ya kimyager gibi eti başka forma sokum lık yapıp taoptan dönerciye lahmancuncuya mal vericen yada vergi elektrik işci kira ödeyemeyip batıcan benden bu kadar nesihat
O
Üye468 yazı
-
R
Yeni Üye93 yazı
bim market yanında olmaz
garibanın tavuğu tek tek yumurtlar.
O
Üye468 yazı
civciv besliyemem yerim yok
O
Üye468 yazı
.
K
Üye119 yazı
güncel
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.
K
Üye119 yazı
ilgimi çekti. yatırım ne tutar acep.
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.
U
Yeni Üye3 yazı
merhaba boyle bır dukkanın malıyetı sarkuterı tezgagı ve sogutmasıdır baska bır acılıs gıderınız olmaz zaten urunlerı acılısta ıstedıgınız toptancıdan bedelsız alırsınız
ıyı gunler.
ıyı gunler.
K
Üye119 yazı
dekorasyon maliyeti hepsinden fazla
T
Yeni Üye30 yazı
tekel bayi açma belgesi 2001 yılında meb tarafından alınmış bir belgedir türkiyenin her yerinde geçerli belgem şu an iş yerim olmadığı için kiralıktır. ayrıca tekel bayii bakkal market şarküteri ve tüm gıda satışı yapan yerlerde iş yeri açma ve ustalık belgesi olarak kullanılabilir. iletişim 0.543.566.81.82 den ulaşabilirsiniz.
05434878286
Y
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar ispartada işlek bir cadde üzerinde tavuk sarkuteri açmayı düşünüyorum sizce kazançlı bir is mi eleman masrafim olmayacak kendim asciyim
Yaşa
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz