Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tavuk Ve Et Şarküteri Açmak İçin. . .

Başlatanonur652Tarih08/03/2011 14:41:23Yorum22

İlk mesaj
Üye468 yazı
tavuk ve et şarküteri açmak için neler gerekli yani bu iş işci çalıştırmakla olurmu ,yanına ortak mı almalı , kaç metre kare dükkan yeterlidir ruhsat için neler gerekir bu işin kar oranları nelerdir? yoksa sadece tavuk üzerine yogunlaşıp fazla büyük bir yer yapmadan tek başımamı çalışayım tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim degerli kardeş ve abilerim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Yeni Üye64 yazı
burada o kadar küçük tavuk bayileri varki şaşarsınız dolap neredeyse tüm dükkanı kaplıyor ürünler zaten paketli barkodlu geliyor yardımcıya ihtiyaç olacağını sanmıyorum tabi sadece gözlem bunlar bir de bunlar arasında hiç boş olmayanlar var sürekli müşteri kaynıyor

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Üye335 yazı
nerede bu yer

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye64 yazı

adana kenan evren de ve turgut özal bulvarında ayrıca çok merkez sayılmayacak olan evimin muhitinde en az 3tane sayabilirim
ancak soruş tarzınızdan pek bir şey anlamadım ne demek istediniz

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Üye468 yazı
güncelleme...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye152 yazı
Bu tavukçuluk benımde aklımda nezamandır.Bayilik sistemıyle bır dukkan acılıp bırde o tavukları ıstenılen sekılde paketlerınden cıkarıp kesebılecek usta buldumu bence iyi kazandırıyor.
joSe

Yerleşim Türkiye / SamsuMeslek Esnaf
Üye468 yazı
kar marjı nedir çabuk oturacak bir işmi? ve bim market ve büyük market yanında iş yapabilirmiyiz?

Üye286 yazı
toptan tavuk satis fiyatiniz nedir
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Üye468 yazı
kar marjı nedir çabuk oturacak bir işmi? ve bim market ve büyük market yanında iş yapabilirmiyiz?

Üye468 yazı
güncelleme....

Üye468 yazı
bim market ve büyük market yanında iş yapabilirmiyiz?

Yeni Üye4 yazı
Merhaba ben aileden gelen bi meslek geçmişteki ve şimdiki aile bireylerinin tümü kasap veya tüccar olarak hiç tavsiye etmem .Kendim 35 yaşındayım bugüne kadar üsküdar küçükyalı caddebostan burgazada olmak üzere 5 yerde kasap şarküteri kasap restaurant toptan et deposu gibi işyerleri açıp kapattım ve 5 ayrı zincir markkette kasap ve şarküteri tezgahtarı şefi olarak çalıştım. Bu buyük zincir marketler varken esnaftan alışveriş eden kalmadı. Bu marketlerde iyi hizmet güleryüz olmasada kaliteli mal ve mala bakım uygulamasalarda müşteri artık sadece marketlere gidiyor. Esnaflık bu konuda olmuş anlayacağın ya kimyager gibi eti başka forma sokum  lık yapıp taoptan dönerciye lahmancuncuya mal vericen yada vergi elektrik işci kira ödeyemeyip batıcan benden bu kadar nesihat

Üye468 yazı
-

Yeni Üye93 yazı
bim market yanında olmaz
garibanın tavuğu tek tek yumurtlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye468 yazı
civciv besliyemem yerim yok

Üye468 yazı
.

Üye119 yazı
güncel
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Gyda
Üye119 yazı
ilgimi çekti. yatırım ne tutar acep.
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.

Yeni Üye3 yazı
merhaba boyle bır dukkanın malıyetı sarkuterı tezgagı ve sogutmasıdır baska bır acılıs gıderınız olmaz zaten urunlerı acılısta ıstedıgınız toptancıdan bedelsız alırsınız

ıyı gunler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye119 yazı
dekorasyon maliyeti hepsinden fazla

Yeni Üye30 yazı
tekel bayi açma belgesi 2001 yılında meb tarafından alınmış bir belgedir türkiyenin her yerinde geçerli belgem şu an iş yerim olmadığı için kiralıktır. ayrıca tekel bayii bakkal market şarküteri ve tüm gıda satışı yapan yerlerde iş yeri açma ve ustalık belgesi olarak kullanılabilir. iletişim 0.543.566.81.82 den ulaşabilirsiniz.
05434878286

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar ispartada işlek bir cadde üzerinde tavuk sarkuteri açmayı düşünüyorum sizce kazançlı bir is mi eleman masrafim olmayacak kendim asciyim
Yaşa

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda