Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Pazarlama Şirketimde Ürünlerinizi Beraber Satalım

Başlatanmuhendis7373Tarih07/03/2011 20:33:15Yorum3

İlk mesaj
Üye143 yazı
benim bilgisayar (yazılım) ve pazarlama sektöründe faaliyet gösteren şirketim var, elinde ticari ürünü olup satmakta zorlanan varsa, yada ben ekip kurabilirim sizin firmanızda ürünlerimi satabilirim derse belirli bir komisyon verme karşılığında çalışabilirsiniz, benim işyerim yok, sermayem yok, ancak satabilecek ürünüm var ekibimi kurup işime başlayabilirim diyen arkadaşlarla görüşelim HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye27 yazı
affiliate sistemimize dahil olursanız komisyon karşılığında ürünlerimizi satarsanız kazanırsınız bannerlarımıza sizin adınıza kod açarız panelden de takip edersiniz sattığınız ürünler panelde görünüyor. zaten bilgisayarcısınız affliate sistemini bilirsiniz.
navigations@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Çevirmen
Üye251 yazı
benim bu konuda aracılık işi yapan firma tanıdığım var siz onlara numunenizi gönderiyorsunuz onlar satışını yapıyor teslimatı ister siz yaparsınız ister onlar noter ve banka anlaşması ile bayiilik anlaşmanızı yapıyorsunuz resmi olarak herşey tamam olduktan sonra yolunuza devam edersiniz mail veriyorum- fatizaguvenlik@mail.com
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye22 yazı

biz üretelim siz satın mum santranc tavla talımları sedef işlemeli beraber büyümek için ortak lazımdı ama pazarlamacı en iyi secim olsa gerek irt kurmak için 535 9476821 ararsanız görüşelim

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ymalat