Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hibe Ve Teşvik Danışmanlık Hizmeti

BaşlatanEUAdvisorTarih06/03/2011 14:20:08Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Size bir önerimiz var…

Öneri 1…Daha fazla hem de nitelikli eleman istihdam edin

İş akışınızı yükseltmek, kalifiyeli eleman hatta üniversite mezunu eleman çalıştırmak istiyorsunuz, daha da ileri gidelim işiniz gereği Dr. Çalıştırsanız iş prosesleriniz üretim kayıplarınızı azaltacak bununla birlikte girdi maliyetleriniz düşerken ürün kaliteniz yükselecek ve personel maliyetleriniz de “0” olacak desek. Böylece siz daha kaliteli ürünü üretirken istihdamın artmasına katkı sağlacaksınız. Devlet daha fazla kazanacak. İnanılır gibi değil diyorsanız o zaman KOSGEBİN genel destek kapsamında verdiği nitelikli eleman desteğinden haberiniz yok demektir.

Öneri 2…Ürün ve hizmetlerinizi belgelendirin

Firmanızın vizyonunu artırmak, ürün ve hizmetlerinizi belgelendirelim hemde 1 kuruş ödemeden belge sahibi olun. ISO 9001 – TSE – CE – ISO 14001 belgelerini hiçbir ücret ödemeden sahip olun. Şirketinize kalite belgeleri alarak kaliteli ürün üretin. Rakipleriniz ile aranızda farkı açın…İhalelerde istenen kalite belgelerine sahip olarak üretimizi artırın..

Öneri 3…Tanıtımlarınızı bedava yapın..

Ürünlerinize güveniyorsunuz. Ama pazarlama yapmanız gerekiyor. Pazarlama için de reklam..Reklam maliyetli iştir. Tasarımı baskısı, web sitesi, bunlara ayıracak bütçeniz yok. Halbuki bir katolog bastırsanız, afişler assanız, bir de web sitesi hem de e-ticaret özelliği olan web sitesi yaptırsanız işleriniz açılacak. Hem siz kazanacak hem de üretim ile sanayimiz kazanacak. Ama diyorsunuz ki bütçe yok. Artık var. Kosgeb firmanızın tanıtımları için gerekli olan desteği veriyor. Tanıtım harcamalarınızın giderlerini kosgebin karşıladığından haberiniz yok ise şimdi oldu. Nasıl başvurulacağını bilmiyor iseniz oda sorun değil. Artık bir danışmanınız var.

Öneri 4…Test ve Kalibrasyonlar için ücret ödemeyin

Ürettiğiniz ürünlerin testini ve kalibrasyonunu yaptırmanız lazım. Alıcı kurum bu belgeleri istiyor. Yoksa satış yapamıyorsunuz. Sorun ettiğiniz şeye bakın. Test ve Kalibrasyonlarınızın ücretlerini Kosgeb ödüyor. Siz yeter ki üretin ve satmak isteyin.

Öneri 5…Fuarlara ücretsiz katılın

Tüm alıcıların ziyaret ettiği fuarlara bir katılsanız aslında çok sipariş alacaksınız ama ona ayıracak bütçeniz yok. Fuarlara katılan firmalar sipariş üstüne sipariş alıyorlar bunu biliyorsunuz. Türkiye de çok ihtisas fuarları var ama sizin buna ayıracak bütçeniz yok diye üzülmeyin. Size Kosgeb den fuar desteği çıkartalım. Fuarlara hiçbir ücret ödemeden katılın.

Öneri 6…Yurkdışına ne dersiniz.

Sizin için hayal öylemi…Hiçte değil. Ürünlerinizi üretmek yurt dışındaki firmaları ziyaret etmek, fuarlara katılmak istiyorsanız, hayallerinizi gerçekleştirip ihracatçı olmak istiyor iseniz. O zaman sorun yok. Kosgebin yurt dışı desteklerinden faydalanarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hem de ücret ödemeden

Öneri 7…Patent alın…

Yeni bir ürün geliştirdiniz. Bu ürününüze patent desteği almak istiyorsunuz. Sorun ettiğiniz buysa boşuna üzülmeyin kosgebin desteği ile ürününüze patent alabilirsiniz.

Bunlar iyi güzel de danışman bey yeni bir projem var buna da para veriyor mu? Diyorsanız ;

Şaka gibi ama evet projenizie kosgeb 150.000 TL destek veriyor. Anlatın projenizi kosgebin başvuru şartlarına göre başvuru yapalım.

Biraz sıkıntım var. Bu konuda destek oluyor mu maliye ye bankalara ödemem var bunları da ödüyor mu derseniz.

YOK ARTIK …..Daha ne olsun kobi kardeşim; al bu destekleri çalış borçlarını da öde işlerini de büyüt…

Ama ben AB hibelerinden faydalanmak istiyorum gözüm yükseklerde diyorsanız..
Avrupa dan kredi kullanmak istiyorum derseniz. AB hibelerinden ve kredilerinden yararlanan on binlerce firmadan biride siz olun. Size bu konuda danışmanlık hizmeti vererek işlerinizin büyümesi için kredi veya hibe desteklerinden faydalanmanız için danışmanlık hizmeti veriyoruz.

İyi güzel diyorsun da danışman kardeşim şimdi bunlardan faydalanmak için ne yapmam gerekiyor diyorsanız.

www.euhibe.com ve www.hibeuzmani.com sitelerimizi iyice bir inceleyiniz.
Firma : LOKMAN HEKİM AR-GE DANIŞMANLIK ÖZEL EĞİTİM VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LTD.ŞTİ
Adres : Siyavuşpaşa Mah. Namık Kemal Cad. Namık Kemal Apt. No :6 D:1 Bahçelievler - İstanbul - Türkiye
Telefon : 0090 212 442 72 00 (pbx)
Fax : 0090 212 442 71 99
E-Mail : destek@euhibe.com
E-Mail : hibedanismani@hotmail.com
E-Mail : kosgebdanismani@gmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum