Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

5000tl Sermaye İle Çağın Sektöründe İş Kurmak

BaşlataneonkibarTarih05/03/2011 15:37:55Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Merhaba sevgili koniks.com üyeleri,
Elinizde 5000TL gibi bir sermaye var ve ne iş yapacağınızı bilmiyor iseniz sizi çağrı merkezi sektörüne davet ediyoruz. Bu iş için oluşturduğumuz sistem ile 5000TL gibi bir sermaye ile 5 kişilik bir çağrı merkezi sahibi olabilirsiniz. Bir çağrı merkezi kurmanız için sadece 5 kişilik bölmeli bir masa 5 sandalye 5 bilgisayar ve bir internet bağlantısı yeterli olacaktır. Dilerseniz bu hizmeti bizden alıp anahtar teslim bir çağrı merkezi de elde edebilirsiniz. Kurulum bizden, projeler bizden size düşen ise 5 kişilik bir ekip kurup işinizin başında durmak. Sizde ilgileniyor iseniz: ercnonkbr@gmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye24 yazı
emailnize bilgilerimi yolladım

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye444 yazı
selamlar....
arkadaşım, son zamanlarda duyuyorum fakat ne olduğunu bilmiyorum. bu konuda cehaletimi maruz görerek ÇAĞRI MERKEZİ NEDİR, NE İŞ YAPILIR, anlatabilirseniz çok memnun olurum. aynı zamanda benim gibi bilmeyen insanlarda öğrenmiş olurlar. teşekkür ederim
bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye10 yazı

boraumut 'un yorumuna katılıyorum, konuyu biraz daha açarsanız iyi olacaktır,çağrı merkezi ne şekilde para kazanır nereden alır nereye verir (vergi vs.) bu durumları açıklarsanız daha iyi bilgi sahibi olmuş oluruz.Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / izmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye5 yazı
Tekrar merhaba,
Çağrı Merkezi(Call Center), içerisinde internet üzerinden arama yapmak için telefon yazılımı bulunan bilgisayarlardan oluşur. Biz de bu programları kullanarak Türkiye'nin her yerindeki vatandaşlarımızı arıyor ve elimizdeki bir projenin satışını yapmaya çalışıyoruz. Telefonda satış yapmak için bir çok proje oluşturulabilir. Bizim firmamız şu anda Türkiye'nin en büyük sigorta şirketleriyle anlaşma yapmış durumda. Bu sigorta şirketlerinin sağladığı konut poliçelerinin satışı ile ilgileniyoruz. Kısacası insanları internet üzerinden telefon ile arayıp evleri için sigorta poliçesi satmaya çalışıyoruz. Siz bu işe başladığınız takdirde sattığınız her poliçeden ortalama 90tl gibi bir para elde etmiş olacaksınız. Bu şekilde ayda 100 poliçe satarsanız 9000tl kazanmış olucaksınız. Bayiliğimizi yapan dostlarımız bu rakamlara kolaylıkla ulaşabiliyor, yapmanız gereken tek şey satış yapan elemanlarınızı motive edip daha çok satış yapmalarını sağlamak! Şu an 60 kişilik bir ekibimiz var ve biz bayilikler vererek bu ekibimizi çoğaltmak, daha büyük projelere imza atmak istiyoruz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye485 yazı
Merhaba. Sizin Talep ettiğiniz 5000 TL Ne ücretidir?
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
Üye191 yazı
guncelmidir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye488 yazı
çağrı merkezi için 5000 tl çok gibi görünüyor.
Fakat voip cihazları 5 tanesi ( tek cihazdan 2 telefon çalışabiliyor ) 1000 tl yapsa.
Esas olan voip cihazı değildir. Sistemle birlikte alınan konturdür.
Sanırım sistemi verirken yanında yaklaşık her telefon için 750 tl kontur yükleyip veriyorlar.
Yinede detaylı açıklanmalı bu konu.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Yeni Üye48 yazı
evet biraz açıklama bekliyorum bende ...

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Denizci
Üye353 yazı
Merhaba

konikse girmeyeli bayağı uzun zaman olmuş :)

çağrı merkezi açmak isteyenler yada çağrı merkezi olupta ürün arayanlar bize yazarsanız sevinirim.

biz sth firmasıyız ve 15 adet çağrı merkezine hizmet veriyoruz bu çağrı merkezlerinin ağırlığı adsl satışı yapmaktadırlar digitürk dsmart smaile adsl süperonline satışı yapıyorlar.
satış başına pakete göre değişmekte ama 80-100 tl arası ücret verilmektedir.

ben buraya fazla giriş yapamıyorum sebebine gelince iş yoğunluğundan dolayı bakamıyorum mail atarsanız sizlere bu konu hakkında detaylı bilgi verilecektir.

Murat Yücel
0 539 288 77 88
info@pratikhizmet.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye14 yazı
Çağrı merkezi olanlar veya kurmayı düşünenler, 4 yıldır aynı firmanın anabayiliğini yapmaktayım, onlarca referans verebileceğimiz alt bayimiz bulıunmakta.Bayilerimize data ve eğitim desteği vermekteyiz.İşe yenibaşlayanlar amatör elemanlarıyla ilk aydan eleman başına yaklaşık 1000 tl kar elde ederler, yani 5 elemanlı bir firma masraflarından sonra 5000 tl kazanç elde eder. elemanlarınızın yetişmesiyle 2 aydan itibaren bu rakam sürekli yükselir, detaylı bilgi ve yönlendirme isteyenler mail atsın veya arasınlar.

aycan
0545 641 4082
0216 641 4084
Aybilbilisim@hotmail.com
aycan@tnctr.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Muhasebe
Üye112 yazı
Aycan bey bayilik için ücret yada teminat istiyormusunuz?

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye38 yazı
detaylı bilgi alailirmiyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye217 yazı
Bana da bir mail atarsan çok memnun olurum.Çağrı merkezi ne iş yapar biz bunu nasıl kullanabiliriz?
ugrturker@gmail.com

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - boraumut
selamlar....
arkadaşım, son zamanlarda duyuyorum fakat ne olduğunu bilmiyorum. bu konuda cehaletimi maruz görerek ÇAĞRI MERKEZİ NEDİR, NE İŞ YAPILIR, anlatabilirseniz çok memnun olurum. aynı zamanda benim gibi bilmeyen insanlarda öğrenmiş olurlar. teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ö?renci
Yeni Üye41 yazı
[quote]Yazıyı gönderen - yucel2007
.İşe yenibaşlayanlar amatör elemanlarıyla ilk aydan eleman başına yaklaşık 1000 tl kar elde ederler, yani 5 elemanlı bir firma masraflarından sonra 5000 tl kazanç elde eder. elemanlarınızın yetişmesiyle 2 aydan itibaren bu rakam sürekli yükselir,
-
E millet deli mi memurluk yapıyor, asgari ücrete tama ediyor. 1 eleman 1000tl kar !!!, 5 eleman 5000tl kar !!!
hesapta yanlışlık olmasın ?

Akıllı adam gideceği yere hazırlanır : ))

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Müzik
Üye329 yazı
bu cagrı merkezi hakkında detaylı bilgi istyiorum yetişmiş eleman mevcuttur.
kurdoglu24@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek