Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Jinsei Güç Ve Performans Kolyesi İçin Bayilikler

BaşlatanjinseiTarih04/03/2011 14:23:09Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı

Ülkemizde bilinirlik ve satışı hızla artan JİNSEİ KOLYE
tanıtım ve satışı için boş il ve ilçelerde Bayilikler verilecektir.
Kısa özgeçmiş ve İletişim Bilgilerinin ( Ad,Soyad, telefon)
yer alacağı müracaatların jinseibayilik@gmail.com adresine yapılması durumunda detay bilgiler iletilecektir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye106 yazı
Merhaba bende bu kolyeden ve pazarlamasını yapmak için çok uğraştım fakat insanları inandırmak çok zor :( cep telefonu,içki gibi vs konlarda gayet bonkör olan milletimiz bu gibi sağlık ürünlerinde malesef aynı duyarlılığı göstermiyor..

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye14 yazı
merhabalar, bu jinsei kolye hakkında amerika birleşik devletleri'nde , geçtiğimiz aylarda, bu jinsei kolyelerin bilimsel bir iyileştirici etkisi olmadığını açıklayan bir demeç yayınlandı. Sanırım, bu açıklamadan sonra, toplumumuzun bakışı da bu ürüne karşı giderek olumsuzlaşacaktır. İşe girişmek isteyen arkadaşların göz önünde bulundurması gereken bir detay olduğunu düşündüğüm için paylaşımda bulundum. Allah , bol nasip ve kazançlı günler nasip etsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye3 yazı

Ürün Japonya'da 2010 Nobel Bilim Ödülüne aday gösterilmiş bir üründür.
Nano teknolojik bu ürünün mucidi Japonya Kanto Üniversitesi Atom Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Matsuo Hıromıtsu'dur.
İnternette "jinsei" aratıldığında ürünle ilgili çok sayıda bilgi, belge, uzman ve kullanıcı yorumlarına ve videolara ulaşılabilir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret