Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Girişimciler Buraya

Başlatansmartest2004Tarih04/03/2011 00:34:53Yorum5

İlk mesaj
Üye252 yazı
Sizlere çok klişe olucak ama network işine davet ediyorum.Kendim bir çok markayı inceledim ama sizlere gerçekten benimsediğim bir firmadan bahsetmek isterim
Network işininin avantajlarından bahsetmek istyorum
NEDEN NETWORK
1-Yeni insanlarla ve organizasyonlarda bulunma fırsatı
2-Çalışacağınız saatleri siz belirlersiniz
3-Kazancınızı siz belirlersiniz
4-Ek iş olarak başlayıp kısa zamanda asıl işiniziden fazla kazandığınızı farkedersiniz.
6-Ekip kurarak yönetici olma fırsatı
7-GERÇEKTEN SAMİMİYETVE İNANC İSTEYEN TUTKULU BİR İŞTİR.
8-Kısa sürede çok kazanma değil kazanmayı zamana yayan bir sistemdir.
9-sizlere bahsedeceim firmada kaliteli ürün seçenekleri olup ürün fiyatları UCUK değildir
10-Yerli sermayelidir
11-Dükkanınızda satabileceğiniz gibi evde eşlerinizde satabilecek aksesuar ve kozmetik ürünlerininde olması
12-Kazancınızın hesaplamanızda karmaşık işlemler değildir
13-ECZACILARA MARKETLERE KAHVEHANELERE AYAKKABICILARA ÇANTACILARA SİGORTACILAR GİBİ ESNAF ARKADAŞLARA RAHATLIKLA hitap eden ürünlerde mevcuttur.
14-ürünler ödüllü ürünlerle kalite seviyesi yükseltilmştir.
15-Türkiye de ilk yılı dolmadan 17000 üye kaydı olan TÜRKİYENİN EN HIZLI NETWORK şirketidir
.
Firma hakkında detaylı bildi almak isteyenler telefon numaranazı bırakın sizi arayayım

Lütfen samimi olanlar arasın
Unutmayın EMEK OLMADAN YEMEK OLMAZ ..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye252 yazı
çok ilginç

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
gerçekten çok ilginç !!!
Foto Halı mucizesi

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ymalat
Üye252 yazı

:) gülüyorum neden? bilmiyorum..bedava para dağıtıyorum desem burası paza yerine dönerdi..neyse ben samimiyetim güveniyorum

Yeni Üye24 yazı
sen adını ver networkün biz inceleyelim en iyisi. isim yok firma adı vs yok ondan sonra samimiyim. olmaz arkadaşım. sen işin adını koyki bizde bilelim. avon mu, dore mi, lore çorap mı, yoksa başkasımı?
Paran yok işinde yoksa, yüreğin de mi yok?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye252 yazı
hakılsınız ÖZÜR DİLERİM inanın adını vermek aklıma gelmedi(utanıyorum kednimden ). ÇAĞLAR NETWORK arkadaşlar .Hakketten özür dilerim