Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

ticarette tecrübesi olanlar baksın

BaşlatanUmTTarih03/03/2011 00:48:01Yorum2

İlk mesaj
Üye173 yazı
merhaba ben üniversite öğrencisiyim ve ticarete ucundan kulagından bulaşmak ıstıyorum ve bılıyorumki az cok 1koyup 20 kazan gıbı yalanlara kanmam şöyle bi fikrim var bi dükkan buldum karşısında 3 tane lise var piknik sandviç patates ekmek tarzı bı yer acmak ıstıyorum sizinde bu iş ile ilgili görüşlerinizi ogrenmek ıstıyorum sızce tutar mı ya da ne önerirsiniz tutmak ıcın farklı iş fikirleri tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum teşekkürler
Umut Karagöz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye139 yazı
tutabilir. ogrencilerin cıkıs yonundeysen ve etrafta aynı isi yapan fazla yer yoksa olabilir. dukkanda yer musaidse cafenin icinde baska seylerde satabilirsin...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
mrb öncelıkle fizibilite yapmalısın çevrede rakibin olacakmı yada kac rakıbın war onların eksılerını tespıt etmen gerek ve en onemlısı sermaye
işyerı acınca wergı mukellefı olucaksın burs alıyosan sıkıntı olabılır muhasebesı, malıyesı,polısı (lıse cevresı oldugu ıçın polısler sık sık ugrayacaktır rutın kontrller ıçın) okula gıdınce yerıne kım bakacak vs.vs. bunlar boyle uzayıp gıdecek. tıcaret=rısk

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret