Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

15 Bin İle Ne İş Yapabilirim??öneriler. . . .

BaşlatannyxTarih02/03/2011 21:01:46Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
merhaba,sizlerin fikirlerini almak için bu siteye yeni üye oldum.kısa iş deneyimleri olan üniversite mezunu işsiz bir bayanım.15bin ile ne tür bir iş kurabilirim.fikirleriniz neler?bayanlara yönelik bir iş de olabilir ya da herhangi bir fikir?param sınırlı olduğu için nerden nasıl başlamalıyım?gerçekten fikir sahibi olup cesaretimi kırmadan gerçekçi önerilerde bulunabilirmisiniz.ben giyim butik iç giyim tarzı şeyler düşündüm..lütfen yardımcı olun

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Halkla ilişkiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye3 yazı
kimsenin bir fikri yok mu??

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye49 yazı
hangı sehirdesiniz???

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Tekstil
Yeni Üye3 yazı

mersin düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye49 yazı
ankara olsaydı sıze bı teklıf sunabılırdım ama bu pek mumkun diğil...iyi çalışmalar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Tekstil
Üye185 yazı
Limon satın..Mersin bu iş için oldukcada uygun.
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye26 yazı
Emlak işi olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Üye112 yazı
bayan ve çocuklara hitap eden birşey olabilir.
bayan; çanta, cüzdan, takı, toka vs. tarzında birşey
çocuk; oyuncak ve giyim olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Üye138 yazı
Turistik bir adada bir sezonluk bir apart kiralayabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Esnaf
Üye165 yazı
optik dükkanı açın
yada en iyi anladığınız işi yapın

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye33 yazı
15 bin liraya ne yapılacağını en iyi sen bilirsin.Kimseden fikir almana gerek yok bak etrafına konumuna ona göre karar ver.veya bir 15 binlik birini daha bulup 30 binlik bir iş yparsın.burda söylenenlerin hepsi risksiz atmasyonlar.yok şunu yap yok bunu yap.herkezin tuzu kuru,parayı kaybedecek veya kazanacak olan sensin.ki senınde burda okuduğun bir fikri aa gidip şu işi yapayım diyeceğindende emin değilim.kimse yapmaz bunu...elinde 15 bin tl var .çalışıyorsan eğer bir işte sağlam bir fikir yada iş karşına gelmediği sürece riske girme,ama eğer işin yoksa risk alıp hemen birşey üretmelisin.yoksa 15 bin 3-4 ay sınra-8 bin tl ye düşer...
Olmak yada olmamak,işte tüm mesele bu.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret