Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kırtasiye İşine Yardım Lütfen

Başlatanbluege5Tarih02/03/2011 17:44:52Yorum3

İlk mesaj
Üye161 yazı
ARKADAŞLAR KIRTASİYE DÜKKANI
AÇMAK İSTİYORUM. KAR MARJI NEDİR
KIRTASİYE ÜRÜMLERİ NERDEN DAHA UCUZA ALIINIR
VE KIRTASİYENİN YANINDA BAŞKA NE GİDER

YARDIMCI OLACAK VARSA
LÜTFEN YAZZIN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
bskajans@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye422 yazı
Kargoyla uğraşmıyayım derseniz Konya'da Atlas kitabevi var.Sanırım toptan satışları var.Daha büyük düşünürseniz İstanbul'dan tedarik etmeniz gerek.Müsait olduğumda bir araştırma yapıp size bazı adresler verebilirim.
İstiridye Mantarı İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye44 yazı
KIRTASİYE FUARLARINA GİDİP ÜRÜN ALMAYIN %20 PAHALI ÜRÜN ALMIŞ OLURSUNUZ KONYADA HTF KIRTASİYEDEN ÜRÜNLERİNİZİ TEDARİK EDEBİLİRSİNİNZ KIRTASİYE ÜRÜNLERİNDE ÖZELLİKLE PEŞİN ALIMLARDA ÇOK HESAPLI ÜRÜN ALABİLİRSİNİZ

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Ymalat
Üye139 yazı

kırtasiye karlı bir iştir yalnız urunler cok ucuz ve geniş bir cesiti var. bir giyim magazası gibi 10 tl 5 tl konusulmaz, 0,25 / 0,50 kuruslara alısmanız gerekecek. cok ugrasacaksınız ama rakamlar az olucak. okula yakınsanız ve carsı uzaksa ogrenciye sadece satarsınız bu da ofis ve gundelik malzeme satısından mahrum kalmanız demek. marka sayısı cok fazla, bu satar diye alırsınız ve aynı işlevi goren yarı fiyatına urunler talep edilir. alırken cesidi iyi bilip sonrasında da takip etmeniz gerekir. asla fazla stok yapmayın, cunku kırtasiye sektoru cok hızlı degisir ve fazla cesit elinizde demode olabilir. marka sayısı cok oldugu icin tanıtımcılar veya toptancılar kendi tanıtımcısı oldugu markalar icin ısrar edebilir, dikkat edin.
tanıdıgınız bir kırtasiyeci veya size tavsiyede bulunacak bir tanıdıgınız varsa alım yaparken beraber hareket edin. dedigim gibi fazla almazsanız en kotu aldıgınız fiyata satar agır gidenleri eritirsiniz.
konyada kardesler dagıtım var, toptancı olarak turkiyenin sayılı firmalarından. tum cesitleri bulabilirsiniz...
basatılar dilerim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama