İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Çinçilya Üretimi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorumK
Üye644 yazı
Y
Yeni Üye22 yazı
K
Üye644 yazı
Valla kardeş bence sen denizciliğe devam et,günaha girme.....derim ben.
Y
Yeni Üye22 yazı
T
Yeni Üye69 yazı
Bence de, KARYA15 çok Doğru söylüyor, katılıyorum. şaibeden uzak durmakta fayda var, üç günlük dünya için değmez bence de. selametle..
Y
Yeni Üye22 yazı
öyle de arkadaşlar tavuk kombinalarında , tavukların tüylerinden nasıl arındırıldığını biliyorsunuzdur sanırım. ama hep beraber hem etini hem yumurtasını yemiyormuyuz.bunun vebali bizede dokunmazmı bu bakış açısına göre.yada tavuk üreten spot köylünün ne kabahati var bu durumdan.haksızmıyım:))
T
Yeni Üye69 yazı
ben bilmiyorum gerçekten ? nasıl acaba söyleyin bilelim ona göre hareket edelim bizde. bu bizim görevimiz herkes yanlış yapıyor olabilir bu bizi ilgilendirmez biz kendimizden sorumluyuz çünkü sadece. "Hiç bir günahkar başkasının günah yükünü çekmez" ayeti hükmü gereği bu böyledir.
K
Üye644 yazı
Söylediğiniz gibi tavuklarda yolma işini bazı firmalar sıcak suda yolum yapıyorlar,bu şekildeki yolumda sıcak su ile tavuk tüyündeki bazı organizmalar ete sirayet ediyor ve buda tabiki caiz olmuyor,lakin yediklerimize dikkat edip araştırırsak kuru yolum sistemli cihazlarla çalışan büyük tavuk firmaları var bu firmaların ürünlerini tüketirsek bu sorunu çözmüş oluruz......saygılar.
Y
Yeni Üye22 yazı
haklı olabilirsiniz.teşekkür ederim.
R
Yeni Üye2 yazı
Tartışmanıza katılmadan; Dinimiz açısından bilgim yok ama Benimde bildiğim kadarı ile x şirketinin açıklamasında önce acı çektirmeden boyun kırılıp hayvan öldürülüyor sonra postu çıkarılıyor.
Asıl konuya gelince, Bende bu işi merak ediyor ve araştırmaktayım. Konuyu bilgisi olanlar rica etsem devam ettirebilirmi acaba,
-Bir çinçilla ağilesi 900 Euro İse
1 Yıl boyunca Bir ağileden
-Yediği yem miktarı maliyeti
-Kullandığı kum maliyeti
- Varsa diğer giderleri nelerdir + maliyeti
- En düşük alacağımız yavru sayısı ?
Not: Kafes temini zaten şirketten dersek buna göre bilgisi olanlar yazabilirmi acaba rica etsem.
Şimdiden ilginize teşekkürler.
Saygılarımla.
Namazlarını kaçırmayan bir neslin, Dizileri kaçırmayan torunlarıyız..
S
Yeni Üye16 yazı
mrblar çinçilla meraklıları;
Bu işi iyi yapan çiflik manisada ben gittim ve yerinde gördüm,oldukça komplike bi yer yapmışlar yaklaşık 2000 hayvan var,ve bunları yurtdışına pazarlıyorlar,eğer bu işi profosyonel yapmak isteyen varsa,yunanistan almanya ve danimarkada çinçilla postu borsaları var,yurt içinde satacağınız kaliteli çinçilla postunu maksimum 30 eurodan satabilirsiniz,fakat yabancı diliniz varsa ve bu borsalarla irtibata geçebilirseniz post başına 100 euro alabilirsiniz..ayrıntılı bilgi almak isteyen özelden msj atabilir.
Bu işi iyi yapan çiflik manisada ben gittim ve yerinde gördüm,oldukça komplike bi yer yapmışlar yaklaşık 2000 hayvan var,ve bunları yurtdışına pazarlıyorlar,eğer bu işi profosyonel yapmak isteyen varsa,yunanistan almanya ve danimarkada çinçilla postu borsaları var,yurt içinde satacağınız kaliteli çinçilla postunu maksimum 30 eurodan satabilirsiniz,fakat yabancı diliniz varsa ve bu borsalarla irtibata geçebilirseniz post başına 100 euro alabilirsiniz..ayrıntılı bilgi almak isteyen özelden msj atabilir.
metyu
R
Yeni Üye2 yazı
servertag yorumunuz için teşekkür ederim. Bunları biliyordum zaten o yüzden bu işle ilgili araştırma yapıyorum. Sorularıma cvb alamadım ama size özel msj atacağım bilgi için.
Namazlarını kaçırmayan bir neslin, Dizileri kaçırmayan torunlarıyız..
A
Üye197 yazı
BU İŞ DOLANDIRICILIK İŞİ Mİ ACABA
SRFT
A
Üye340 yazı
ne güzel söyledin dolandırıcılıktan baska bişi değil 3 tane firma aile diye satıyor hayvanları zengin olacaksınız vaadleri ile kanmayın bu işlere
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz