Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Elektronik Ticaret Yapmak

Başlatanmuhendis7373Tarih01/03/2011 23:23:25Yorum4

İlk mesaj
Üye143 yazı
evet arkadaşlar ben yazılım üzerine çalışıyorum, şirketim var fazla personelim olmadığı için proje üretmekte zaman zaman zorlanıyorum, herkesin yaptığı işleri yapmakla da para kazanılmıyor, değişik birşeyler yapmak lazım ,siz olsaydınız elektronik ortamda nasıl bir proje ile ticaret yapıp para kazanırdınız? her türlü fikirlerinize açığım cevap veren arkadaşlık fiyat/maliyet konusundada detaylı bilgiler verirlerse iyi olur? HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye150 yazı
Benim bir projem var ve bunu gerceklestirebilecek yeterli derecede sermayemde mevcut.fakat tabi yazılımdan anlamıyorum eğer kendini bana tanıtırsan ve sana inanırsam sende ortaklığımızı onaylarsan bu projeyi beraber gerceklestirebiliriz.Bana cwni göndermeni rica etsem.hangi yazılım dillerini ne derecede bildiğin ve simdiye kadar yaptığın isler referansları iceren detaylı bir acıklama
Ayrıca iyi bir projesi olanda sanmıyorum paylassın kendi uygular ve kendi kazanır acıkcası ben paylasmam kendin fikir proje üretmelisinki farklı olabilesin kazanasın.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye69 yazı
www.1tlden.com var bana ait ben bu siteyi sermayem olursa değerlendireceğim ama ortaklık içinde kullanabilirim. Ayrıca projem de var bu iş ile ilgili sermayesi olan ve yazılımı yapacak olan kişilere teklifim bu olabilir. selamlar, saygılar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Hukukçu
Yeni Üye5 yazı

aklımda bir fikir var fakat bunu bire bir ortamda anlatmak isterim

s_ugur89@hotmail.com mail aracılığı ile ulaşabilirsiniz.
UĞUR SIRATAŞ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er