Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yatırımcı Arıyorum

BaşlatanmaykopTarih07/10/2007 20:03:13Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Arkadaşlar herkese merhaba yeni üye oldum ben hayvancılık sektörüne yatırım yapacak kişiler arıyorum yeterli sermayem yok ve yarı yolda kalmak istemiyorum işi biliyorum sütçülük falan deği benim yapıcam iş besicilik ve gelişme sürecinde bu hayvanlar besinlerin yüzde doksanını doğadan karşılıyrorlar zahmetsiz bir iş bölge çok uygun ayrıca uzman kişilerlede konuştum veteriner vs.hemen başla diyorlar tabii kaynak bulabilirsem ayrıca devlet desteğide var ortalama yapılacak yatırımın 18 ay gibisürede 2 ye 3 e katlayabiliyoruz size garip gelebilir pazar sorunuda yok ilgilenen arkadaşlarla daha detaylı konuşabilirim şimdiden teşekkürler.
xxxy

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye54 yazı
selam konu hakkında ayrıntılı bilgi verirmisin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye130 yazı
büyükbaş hayvan besiciliğinin cok cazip bi yatırım olduguna inanıyorum, İŞİ BİLİYORUM demişsin biraz detaylarıyla bilgi verirsen memnun olurum... zaten bununla ilgili bi konu açmayıda düşünüyodum, az çok biligisi olan arkadaşlarda bildiklerini paylaşırlarsa harika olur...
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye54 yazı

besicilik ii bir iş özellikle devletten yüzde 50 teşvik alabiliyorsun anadolunun bazı bölümlerinde maykop arkadaşımız projesini biraz daha acabilirse sevinirim bende bu işle ilgileniyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye2 yazı
Türkiyede yeni bir sektör..Müşteri Portföyü hazır (Birçok ciddi müşteriye cevap veremiyoruz) birkaç ilde bayilik verdiğimiz işimizde dahada büyümek ve türkiyede birçok ilde bayilikler vermek istiyoruz..Ürünlerimiz için pazarlama ağı kurarak üniversite kantinleri,cafeteria,çaybahçeleri,restourantlar,oteller,otobüs firmaları,pastaneler zincirleri
ciddi yatırımcılar arasın lütfen..Görüşme talebi olursa istanbul Bölge Ana bayiimiz ve aday franchise bir araya gelerek yatırım ve hızlı gelişme plnaları konuşulacaktır...

İşimiz Balıkesir-Altınoluk Merkezdedir.KAZDAĞLARININ ETEKLERİ

Furkan KARA
0541-269-95-61 begin_of_the_skype_highlighting              0541-269-95-61      end_of_the_skype_highlighting
www.otcubey.net

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Gyda
Yeni Üye11 yazı
değerli dostum..

güzel bir teşebbüs..her zaman kazandıran ve sonu olmayan bir sektör..

iyide bu işi nerede yapmayı planlıyorsun ve tahmini olarak ne kadar daha paraya ihtiyacın var..bunları mail olarak gönderirsen sevinirim..

nctintkn26@hotmail.com
kıyıdan açılmayı göze alamıyorsan sakın ola okyanuslarda kulaç atmayı deneme...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
Merhaba
Türkiyede %90 Avrupada %25 oranında devrim yaratacak ve ayrıca dünya çapında en büyük platform sayılacak bir sanal projem var.Projemin içeriğinde alım satım ve aklınıza gelen herbir sistem bulunmanın yanısıra bu sistemin çalışan,alıcı,satıcı gibi alanı sınırsız olmakla birlikde yıllık cirosu 2 yıl içerisinde 600 milyar 2 ve 5 yıl içerisinde 1 trilyon ve katları kar payı verecek bir projedir.İlginiz için teşekkür eder sadece ciddi olanların aramasını dilerim.05414702799

yatırım,proje,ulusal,iş,platform,yatırımcı,başvuru,ulusal,pazar,satış,ulusalsatış,web,iş,ticaret,
PROJEDEVİ

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - furkankara
Türkiyede yeni bir sektör..Müşteri Portföyü hazır (Birçok ciddi müşteriye cevap veremiyoruz) birkaç ilde bayilik verdiğimiz işimizde dahada büyümek ve türkiyede birçok ilde bayilikler vermek istiyoruz..Ürünlerimiz için pazarlama ağı kurarak üniversite kantinleri,cafeteria,çaybahçeleri,restourantlar,oteller,otobüs firmaları,pastaneler zincirleri
ciddi yatırımcılar arasın lütfen..Görüşme talebi olursa istanbul Bölge Ana bayiimiz ve aday franchise bir araya gelerek yatırım ve hızlı gelişme plnaları konuşulacaktır...

İşimiz Balıkesir-Altınoluk Merkezdedir.KAZDAĞLARININ ETEKLERİ

Furkan KARA
0541-269-95-61 begin_of_the_skype_highlighting              0541-269-95-61      end_of_the_skype_highlighting
www.otcubey.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
ortak fikirlerimizin olabilecegini düsünüyorum sektör hazır lider yok emin olun dinlemek hosunuza gidecek

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda