Cebimizde 15 bin tl var , ve paramizi 50 bin tl ye cikarmaya calisiyoruz, yapacagz ise inancimz tam , fikrimz yurt disnda var olan model ve turkiye de cok sığ kalmış.
Ve dusunduk , Ozellikle Katilim bankalarindan finansman desegi alabilirmiyz diye (asya finans, turkiye finans, kuveyt turk) yada baska yol (faiz olmayacak).Tecrubeli arkadslar varsa cok memnun olurm.
Buda benim kisa hayatim
8 yildir e-ticaret ile ugrasiyorum, ebay , amazon, paipai, taobao alibabaexpress gibi sitelerden urunler getirip sattim giigidiyor , sahibinden ve cevreye ,
Sonra 1.5 yil usa de yasadm .Gitme amacim ise ticari isler basarmak ama , evdeki hesap carsiya uymadi . Ama USA ciddi tecrube kazandirdi .
E Ticaret ile ilgileniyorum , fikir olarak cok guzel seyler vardi, ve bunlari zamanla internette gordum ve malum "AH KESKE GIRSEYDIM" dedigm siteler oldu , acikcasi birzda isler maddi anlamda beni asdi .
Simdi 2 kisi intrnette bir bakima hediyedenizi.com gibi bir site kurmaya calisiyoruz ama konsept i cok farkli , turkiyede bizm konsepte benzer 2-3 site var , ama yurt disndakiler ile yada bizm dusunduklerimzle kiyasladigmzda gercekten cok basit kaciyorlar .
15 bin tl ayirdik is icin . 2 ay arastirmadan sonra cin , usa, ve avrupa pazarini inceledik , ve suzgecten sonra urunlerimizi listeledik, gumruk musaviri ile gorusme , web tasarimi , musteri analizi, herseyi gerceklestirmeye calistik , FAKAT maliyet analizini yapinca , 40-50 bin tl gerektigini farkettik :)
YANI fikirlerinizi bekliyorum .