Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Irak'la Ticaret

BaşlatandonetskTarih27/02/2011 20:17:14Yorum45

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar
Türkiye'den Bağdat'a toptan gıda (çiçek yağı, un vs. ) ***ürmek niyetindeyim. Bağdat'a yerleşmeyi düşünüyorum. Bu iş için ne yapmalıyım? Toptancıların bulunduğu pazar var mıdır? nasıl bir stretiji izlemeliyim?
Bilgisi olan arkadaşlardan fikirlerini ve bilgilerini paylaşmalarını rica ederim.

Yerleşim Ukrayna / DonetskMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorum
Yeni Üye43 yazı
almanyadan oraya gönderilecek icecek veya ambalaj ürünlerine extra vergi ödeniyormu
lokman kaymaz

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye15 yazı
Ihrac olan mallarda Vergi odenmez..
Yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı

merhaba.
Ben ihracat konusunda çok yeniyim ve yeterli bilgim de yok.Irak ve o civardaki bölgelere elma ihracatı yapmayı düşünüyoruz.Oradaki alıcılarla nasıl iletişime geçebilirim?Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Avcioglu İnş.-Soğuk Hava-Plastik-Amb.İnş.Gıda Tar.Hayv.San.ve tic.Ltd.Şti

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı
AYDINDA BULUNAN İŞLETMEMİZDE HER TÜRDE ,BOYDA ,KUTUDA VE KALİTEDE İNCİR İŞLENİR.FİYATLAR UYGUNDUR.
İRTİBAT İÇİN SİTEMİZ
www.ziygida.com adresınden ulasabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Gyda
Yeni Üye15 yazı
Ilk basta ihracat yapmak istiyorsunuz.. Gelir burada Pazari Kesf edersiniz.. Piyasa ugrenirsiniz. Cok tanidigim Sebze halinde buyuk saticilar var.
Buraya gelen gida urunlerinde konrol den geciyor. Cogu zaman bazi Tirlarin yarisini imha ediyorlar.
Yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
Yeni Üye32 yazı
Un imalatı yapıyorum Gaziantep'te. Irak için peşin para un isteyen olursa 1. kalite un ihraç edebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye55 yazı
arkadaslar herkese ıyı calısmalar vietnamdan pirinç ihracatı yapıyoruz ihtıyac sahipleri irtibata gece bilirler irtibat tlf 0537 215 84 60 gazıantep mehmet torunoglu herkese ıyı calışmalar

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Yeni Üye84 yazı
Aluminyum Merdiven İmalatı yapan firmayız, Irak ve diğer bölgelerine ihrac yapmak istiyoruz, bu konuda yardımlarınızı talep etmekteyiz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye86 yazı
MERHABALAR

DAHA ÖNCE İNTERNET ORTAMINDA VEYA TELEFONLAR İLE YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞMELERİN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE IRAK İLE ALAKALI BİR BLOG AÇMAYA KARAR VERMİŞTİM. IRAK HAKKINDAKİ EN GENİŞ VE EN GÜNCEL BİLGİ PAYLAŞIM SİTEMİN İÇİNDE DAHA ÖNCEKİ YAZIŞMALARDA BULUNMAKTADIR. SİTEMİZİN ADRESİ AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR. YAZIŞMALARIMIZ ARTIK BURADA DEVAM EDECEKTİR. TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE….

SAYGILARIMLA

MUHAMMET ALİ ÖZYAPAR

Web adresimiz : http://www.irakisdunyasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
merhaba ben kuzey irak ikamet etmekteyim. Aslen diyarbakirliyim. Pazarlama ve muhasebe ile ugrasiyorum. Kuzey irakta daima kalma niyetindeyim. Zaho da evim var. +964 0750 182 84 51
0542 247 36 23

Yerleşim Irak / Duhok Ve ZahoMeslek Muhasebe
Yeni Üye5 yazı
Merhaba ,

Lusso halıcılık olarak biz lüks grup halı üretimi yapmaktayız.Müşterilerin, mimarların istegine göre de ebat,renk,model sınırlaması olmaksızın çalışabiliyoruz.Ayrıca villalar,vip salonlar,otellerin lobileri, suit ve kral dairelerde de istenilen şekilde şık halılar üretiyoruz.

Yeni bayilikler vermek istiyoruz.Konuyla ilgili dönüşlerinizi bekliyoruz.

şimdiden teşekkürler..

export.lusso@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar merhabalar kuzey ıraka gıda dahil ne iş yapmak isterseniz bizim referansımızla önünüzde tüm kapılar açılır

caferbilgin
0 536 980 34 92

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Muhasebe
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
Irak için Brezilyadan dondurulmuş tavuk göğsü ihtıyacım var
Y sarıgöl

Yerleşim Türkiye / Batman