Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Irak'la Ticaret

BaşlatandonetskTarih27/02/2011 20:17:14Yorum45

İlk mesaj
Merhabalar
Türkiye'den Bağdat'a toptan gıda (çiçek yağı, un vs. ) ***ürmek niyetindeyim. Bağdat'a yerleşmeyi düşünüyorum. Bu iş için ne yapmalıyım? Toptancıların bulunduğu pazar var mıdır? nasıl bir stretiji izlemeliyim?
Bilgisi olan arkadaşlardan fikirlerini ve bilgilerini paylaşmalarını rica ederim.

Yerleşim Ukrayna / DonetskMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorum
bagdattan ziyade zaho ya da erbil daha uygun ticaretin kalbi orası

Yerleşim Suriye / Halep
selam maddıyatın varsa et ısı yap dewrım et ısındede yardımcı olurum ıraka cok et gıdıyor ve talep cok fazla
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk

Irakta gördüğüm kadarıyla çiçek yağları 3-5 litrelik pet olarak ithal ediliyor. Detaylı bir araştırma için lütfen bizlerle temasa geçiniz. e mail : abattlimited@hotmail.com
KALİTE SAYGININ BİR İFADESİR.. 15 YILLIK DENEYİM VE KALİTEYLE SİZLERLE..

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Dany?manlyk
Merhabalar, biz Lojistik ve Dış Ticaret Danışmanlığı Yapmaktayız. Ürünlerinizi Yurtdışına çıkarmada Yardımcı Olabiliriz. Bu konuda beraber çalışabiliriz. www.aeclojistik.com 0212 571 34 31
......2:::SANAL İMZA:::1....

Yerleşim Türkiye / YstanbuylMeslek Grafiker
Say Kozmetik firması olarak ıslak mendil üretimi yapıyoruz.Bebekler için popo sil,aileler için mendil,cep mendil,makyaj temizleme mendili.Satışıyla ilgilenen arkadaşlar 0212 671 90 81 nolu telefonumuzdan veya saykozmetik33@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Sevgili Arkadaşım Donetsk Sen Anladığım Kadarıyla Irağa Yerleşmek İstiyorsun Bağdat Savaş Bölgesi Yatırım İçin Uygun Ama bir Okadarda Risk Taşıyan Bir Yatırım Ama Kuzey Iraktaki Zaho Bölgesini Gidip Gördüm Güzel Bir Pazarı Var Türk Mallarına Güveniliyor Eğer Gidersen Orda Toptancılar Sitesi Var Orda Bir Dükkan Ve Depo Tutmalısın Bu Şekilde Piyasada Tutunabilirsin Allahın İzniyle Tabi Talep Çok Ama Üründe Çok Kaliteli Mal Yaparsan Prestijin Yükselir Gaziantep Bölgesinden Şu An Irağa Aşırı bir İhracat Var Orda 3 Yıl Kalanlarada Vatandaşlık Veriyorlar Yanlış Bilmiyorsam Birazcık Faydam Olduysa Ne mutlu Bana Saygılar...
Başarının Efendisi Olmak İstiyorsan Çalışmanın Kölesi Ol...

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ticaret
arkadaslar bende ırakla tıcaret yapmak ıstıyorum kaucuktan ımal edılmıs her turlu yedek parcayı veya dıger urunlerı yapablıyoruz araba parcasından makına parcasına kadar herseyı bu konuda yardımcı olacak arkadasları beklıyorum
ersin

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
arkadaşlar, ırak a tüksek tonajda un göndermek istiyorum kendi fabrikamda üretim yapıyorum.nasıl gönderebiliriz.
osemo

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Dany?manlyk
ırak a av tüfeği ihracaatı yapabilirmiyiz?talep olursa hemen değerlendirebilirim
osemo

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Dany?manlyk
Mrb arkadaşlar benim ırakta yerim var isteyen arkadaşlar bağlantı kursunlar görüşelim
www.irakshop.com

nuhakin@hotmail.com
05326688020

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Otomotiv
Türk-Portekiz-Ukrayna orjinli Ayçiçek yağı temin ediyoruz.
Min Sip. 12500x12

icumsa 45 Brazilya şekeri
Min Sip: 12500x12

full LOI gönderilmeden fiyat verilmeyecektir.

mail adresi :

info@ozdemirforeigntrade.com

tel.

05423263594

web.

http://ozdemirforeigntrade.weebly.com/index.html

MR.ERCAN OZDEMIR (MANAGER)
OZDEMIR FOREIGN TRADE

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ticaret
ERBİL dış.tic.A.Şbaşta k.kırak ve tüm arap ülkelerine inşaat,kozmetik ve tekstil ürünleri ihraç eden firmayız.dohokta irtibat ofisimiz solopide dopolama sahamız mevcut.bizimle çalışmak isteyen tüm üretici firmalarıyla irtibata gecebiliriz.adres.dr teyfik sağlam cad.no5 kat2 daire7.dikilataş bakırköy istanbul.tel 0212 570 08 21.cep.0533 466 04 24

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Doktor
sitedede yer alan bütün girişimçilere selam.bütün yazıları ilgile okuyorum.olumlu veya olumsuz çok yarali bilgiler var. bizde yeni yeni çalışmak istiyoruz .ama herkesin bilgisine ihtiyacımiz var. selamlar

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Ticaret
Ben emrah makedonyadan... turkiye , irak , iran ve orta dogu ulkeleri ile onumuzdeki sezon elma ile calisabilecegim alicilar ariyorum.. ilgilenen irtibata gecsin benimle

skype.. emrah.resne

tel.. 0038977906965
Kmp

Yerleşim Makedonya / ResneMeslek Yleti?im
We are Erbil Dış Tic. AŞ. export compnay in Turkey İstanbul, our company have an office in nort Iraq Dahok and
in Azarbaijan Bakü .. we have in Şırnak Silopi warehouse.. We have a project of in Iraq Zaxo to showroom. we hope
in this project , we want meet of manufacturer company and seller company. Our target is this.
you can contact with us .

adress:Dr.Teyfik Sağlam Cd.Murat ap.no:5 kat.2-Daire7 Dikilitaş/Bakırköy istanbul
Tel fax:0212 570 08 21
e-mail: erbild--tic2011@hotmail.com
web : www.erbildisticaret.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Doktor
sonunda yerlestim Irak'a

Yerleşim Ukrayna / DonetskMeslek Ticaret
tekstil konusunda yardımcı olabiliriz.ihtiyacınız olduğunda 0532 432 20 37 bu numaradan arayın.Allah işinizi rast getirsin.Hayırlı olsun

Yerleşim Türkiye / ÇorluMeslek Tekstil
IRAK İÇİN DÜŞÜNİLEN ARKADAŞLAR İÇİN
İMRAK GÜMRÜKLEME
İTHALAT İHRACAT GÜMRÜKLEME NAKLİYAT
İŞLEMLERİ YAPMAKTAYIZ
IRAK VE TÜRK GÜMRÜĞÜ İÇİN DİR
21,000_ÜZERİNDE_KANTAR_AMBAR_
3KATLI_BİNAMIZ_5.OFİSİMİZ_2.DAİREMİZ
HİZMEDİNİZDEDİR.

IRAK DA YERLERİMİZ
ZAHO _______(1) OFİS) (1)DAİRE
DOHUKTA _______(1) OFİS) (1) DAİRE
ERBİLDE _______(1) OFİS) (1) DAİRE
SÜLEYMANİYDE__(1) OFİS) (1) DAİRE
AMBARLARIMIZ MEVCUTDUR
KONUYLA İLGİLENENARKADAŞLARIM ŞAYET,
BANA AŞADAKİ İLETİŞİM BİLGİLERİMDEN ULAŞASINLAR,
VEYA IRAKA GİDECEKSENİZ, OFİSİMİZE DE BEKLERİM,
DAHA AYRINTILI KONUŞMA FIRSATI YAKALAMIŞ OLURUZ,

BİZE ULAŞAÇAĞINIZ NUMARA
GSM: 0532 443 44 54
MSN:imrakkadafi@hotmail.com
5324434454
KADDAFİ İMRAK

Yerleşim Türkiye / SilopiMeslek Dany?manlyk
Merhaba bız meyve sebze ıhracatcısıyız ıraka sıyah havuc salgamı satmak ıstıyoruz ılgılenırsenız, sızınle calısmaktan memnunıyet duyarız. Saygılarımızla kyoshi333@hotmail.com
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
arkadaşlar ırakta bişeyler satmak isterseniz her konuda yardımcı ola bilirim sadece beni arayın satacağınızı.
araştırmasını yaparım.

IRAK İÇİN DÜŞÜNİLEN ARKADAŞLAR İÇİN
İMRAK GÜMRÜKLEME
İTHALAT İHRACAT GÜMRÜKLEME NAKLİYAT
İŞLEMLERİ YAPMAKTAYIZ
IRAK VE TÜRK GÜMRÜĞÜ İÇİN DİR
21,000_ÜZERİNDE_KANTAR_AMBAR_
3KATLI_BİNAMIZ_5.OFİSİMİZ_2.DAİREMİZ
HİZMEDİNİZDEDİR.

IRAK DA YERLERİMİZ
ZAHO _______(1) OFİS) (1)DAİRE
DOHUKTA _______(1) OFİS) (1) DAİRE
ERBİLDE _______(1) OFİS) (1) DAİRE
SÜLEYMANİYDE__(1) OFİS) (1) DAİRE
AMBARLARIMIZ MEVCUTDUR
KONUYLA İLGİLENENARKADAŞLARIM ŞAYET, BANA AŞADAKİ İLETİŞİM BİLGİLERİMDEN ULAŞASINLAR, VEYA IRAKA GİDECEKSENİZ, OFİSİMİZE DE BEKLERİM, DAHA AYRINTILI KONUŞMA FIRSATI YAKALAMIŞ OLURUZ,

BİZE ULAŞAÇAĞINIZ NUMARA
GSM: 0532 443 44 54
MSN:imrakkadafi@hotmail.com

5324434454
KADDAFİ İMRAK

Yerleşim Türkiye / SilopiMeslek Dany?manlyk
To Erbildisticaret;
I am in Turkey and will like to work with company who has business with north iraq. plz contact me at omyg56@yahoo.com Thankyou

Yerleşim ABD / FloridaMeslek Yöneticilik
Amerikan ve fransız panel kapı üreticisiyiz. Yurtdışına kapı ihraç etmek istiyoruz. 12 çeşit kapı paneli modelimiz mevcuttur.
talep halinde kapı boyutlarını mevcut ülkelerin standartlarına göre üretebiliriz.

Üretimimiz kastamonu tosya dadır.

kapı içlerine koyduğumuz malzemeler 1. sınıf çam ve kayın malzeme olup panelleri en kaliteli ithal veya doorpan paneldir.

ciddi ihracatçılarla ya da dış ülkelerden ithal etmek isteyen kişilerle irtibat kurulur.

kapı modelleri,fiyatları ve teknik bilgiler için gerek foruma gerekse mail olarak mail adresimize yazabilirsiniz.

saygılar

Altınsoy Ticaret ve sanayi
altinsoyticaret@hotmail.com
Tel: 0 542 463 25 40

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Halkla ili?kiler
Arkadaşlar Merhaba

Ben geri dönüşümden veya hammadeden baskısız poşet üretmekteyim. Normalde hışır poşetde üretebiliyorum ancak bodinözümde arıza çıktı şu anda sadece stoğum var elimde.

genel yelpazemde :

bakkal market poşetleri
çöp torbaları
büyük torbalar
küçük büyük jelatin ambalajlar....

bulunmakta olup arap pazarına açılmak istiyorum fiyatlarım geri dönüşüm içinde hammadde içinde tonaja göre değişmekle beraber forum içerisinde bahsi geçen fiyatların altındadır. Arap pazarında müşteri bulabilecek aracılarla çalışabilirm.

enginnarinc@gmail.com
engin.1903@hotmail.com

engin

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
herkese merhabalar konu biraz eski bende k.ırakla ilgili sorularım olacaktı yeni başlık açmaktansa buradan sormak istedim
türkiyede japon pazarı,tahtakale pazarı veyahutta birmilyoncu adıyla anılan ucuzluk pazarları mevcut yaklaşık 10 yıldır bende bu işi yapmakayım
ancak bizim mağazalarımız biraz büyük ve bol çeşit yani adı bimilyoncu kalmış
mağazalarımızda kozmetikten,oyuncağa,hırdavattan elektronik eşyaya,hediyelik eşya plastik ev gereçleri gibi binlerce çeşit ürün satmaktayız
bu işi acaba kuzey ırakta yapabilirmiyiz şehrin kalabalık alışveriş yerlerinde minumum 800-1000m2 yerler olurmu? olursa kirası nedir personel ücretleri nasıl oluyor burdan gidip orada şirket kurmak için ortak şartmı vs gibi konular aklıma takıldı yardımcı olacak birisi varsa memnun olurum şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Esnaf
merhaba yer konusu biraz sikinti olabilir eleman ucretleri 600 dolara aylik calisiyorlar daha azda olabilir sirket icinse buraya subeni kurman daha iyi olur ortak olmasada olur ama olmasi daha iyi olur ama once resmi evraklar sonra is
kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YgdirMeslek Di?er
Sn bayramadim Bizim Erbil en islek Bolgesinde Gazino inter Kale yakin Sehrinde Gobeginde ve kosebasi Yerimiz var..
1000 m2 dir..

ar-sen group
erdal yg
TEL 00 964 750 759 54 78
Erbil
Yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
slm beyler ambalaj ve icecek nasil gidiyor havalar sicak oralarda redbull,cola,fanta nasil gider
lokman kaymaz

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ythalat / Yhracat
Burada Ambalajli icecekler Cok iyi gidiyor. Burada disbiriturler ve tesisleri bulunmakta.
Urun Kalitesi ve fiyati Pazar ile es deger ise Satilir.
Burada icecekler cok satilmakta ve her ulkeden icecek grublari barinmaktadir.
Yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - erdalyg
Sn bayramadim Bizim Erbil en islek Bolgesinde Gazino inter Kale yakin Sehrinde Gobeginde ve kosebasi Yerimiz var..
1000 m2 dir..

ar-sen group
erdal yg
TEL 00 964 750 759 54 78 begin_of_the_skype_highlighting              00 964 750 759 54 78      end_of_the_skype_highlighting
Erbil

e-mail adresim hatuze@gmail.com...iletişime gecerseniz sevinirim..saygılar
__HATUZE İÇ VE DIŞ TİCARET___
E-MAİL : hatuze@gmail.com / hasan@nimbusfood.com
GSM : +90 538 275 65 80 / 0532 152 93 05
www.nimbusfood.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret