Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Polietilen Hammad Gümrükçü Firma Arıyorum

Başlatanyavuz tiflisTarih26/02/2011 21:38:58Yorum7

İlk mesaj
Üye303 yazı
polietilen hammaddesini gürcistandan kendi fimamızdan türkiyedeki firmamıza ihracat etmek istiyoruz bu konuda bize yol gösterecek vede
işlemlerimizi takib edecek daha önceden bu işin
yapmış arkadaşlarla irtibat saglamak istiyorum.

saygılarımızla

05347339971

Yerleşim Gürcistan / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye68 yazı
Merhaba,

Bizim gümrük müşavirliği şirketimiz var.Birlikte çalışmak isteriz.
Eminekose_33@yahoo.com
0507 220 90 45

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
yavuz bey merhaba

sizin gibi bende tifliste şirketim var yalnız sizin çalıştığınızdan biraz farklı iş yapıyorum.benim işim hurda pet toplayıp balyalayıp türkiyeye kendi şirketime gönderiyorum.
biliyorsunuz türkiyede şimdi çevko var lisans olmadığı taktirde çok zor sokuluyor. suriye ve ıraktada vardı aynı şimdi kalktı lisansız getiriyoruz ama gürcistandan çok zor oluyor ama size bu konuda yardımcı olabilirim irtibat numaram aşağıdadır.
0532 5613062
TCAN

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Tekstil
Üye358 yazı

Tarık bey dogru söylüyor geri dönüşümse ürününüz Türkiye'deki firma lisanslı olacak ve lisansında getirebilecegi ürünlerin kodunu önceden bildirmiş olacak ve uygunluk yazısı aranır bu ürünlerde.

Yavuz bey yok orjinal hammadde ve granül diyorsanız lisansa gerek yok her türlü getirebilirsiniz.eger ürün orjinalse gümrükte faturada 2 yıldırda petkimin satış rakamları göz önüne alınmıyor haberiniz olsun.

saygılar....
bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Üye303 yazı
sayın kayserim

teşekürler,biz zaten orjinal hammadde getirmek istiyoruz.

kendimde aslem kayseri liyim eger yardımcı olacagımız bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırız.

saygılar....

Yerleşim Gürcistan / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye358 yazı
hemşerim önemli degil bilgi alışverişini severim.

getirecen ürünü özellikli bir gümrükcüyü aramanada gerek yok her gümrükçünün yapabilecegi işlemleme tabi ürününüz.

gürcistandaki firmada sizinse petkimin fiyatı baz alınmayacagını dememdeki maksadı anlamışsındır.

plastik geri dönüşüm(pp,pe,hdpe,pet) , tekstil (örme ham kumaş) yakıt sanayi (pellet yakıt)üretimler ile ugraşıyoruz.plastik acısından görüşebiliriz istanbuldasınız sanırım.

msn veya telefon numaranı verirsen görüşmek isterim.

saygılar..
bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Üye303 yazı
evet şu an ist.email attım teş.

Yerleşim Gürcistan / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye49 yazı
merhaba bu konuda size yardımcı olabilirim gümrük müşaviriyim tel.05549842069
,,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat