Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Gıda Pazarlama Ve Satış

Başlatanziygida09Tarih25/02/2011 15:03:18Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Merhaba konıks uyeleri:
öncelikle aydında incir işlemekteyiz.yurt dısına ihracat yapmaktayız.Yurt dışında müşteri bulma konusunda kendini geliştirmiş arkadaşlarla birlikte çalışmak istiyoruz. Yardımı olabilecek varsa lütfen bizimle irtibata geçsin. Teşekkür ederiz.
ZİYARET İÇİN :
www.ziygida.com
ziygida

Yerleşim Türkiye / AydınMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye11 yazı
bu işlerle ugrasan yok sanırım...
ziygida

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Gyda
Üye251 yazı
var kardeşim ama ben istanbuldayım toptan fiyatını belirtirsen sevinirim proje grup pazarlama sorumlusu tevrat fidan
0532430 95 10
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye342 yazı

selam moldovya ukrayna rusya almanya fransa ıcın mumkunse fıyat kalıbre numune ve bır kıloya kac adet gırdını ambalaj seklını bana yolarmısınzı tesekkur edrım
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye11 yazı
sorularınızın cevapları web sitemizde mevcuttur. incirin boyuna gore adetı degısıyor.numune gonderebılırız..
ziygida

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Gyda
Üye180 yazı
Almanya frankfurttan selam ,gida isi yapmaktayim ,irtibat kurarsaniz sevinirim .0049 178 68 354 68 guven bey
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Yeni Üye6 yazı
merhaba arkadaslar www.ureticipazar.com yurtdısına acılmak isteyenlere buyuk fırsatlar sunuyor ilgilenmek isteyenler muracaat edebiliirler
hhusyin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye10 yazı
bende holandada yasiyorum... sitenizden size mail attim en kisa zamanda irtibata geceriz...

Yerleşim Hollanda / ZaandamMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye11 yazı
Merhaba Ziy Gıda, bu konuda yardımcı olabilirim. Devlet destekli ciddi bir sistem var. İsterseniz konu ile ilgili bilgi verebilirim. Şirket Hattım 530 610 12 32
Hayata Gülümse

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
sayın ziy gıda ben 8 yıl kırgızistanda gıda toptancılığı yaptım orta asya (kırgızistan,özbekistan,kazakistan,tacikistan) pazarını iyi bilirim geçen yılki kırgızistandaki iç savaşta türkiyeye döndüm şuan denizlide ikamet ediyorum görüşebiliriz saygılarımla selman erol serol45@hotmail.com 05433298329

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Serbest meslek