Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tavsiyelerinizi Ve Önerilerinizi Bekliyorum

Başlatanblauwolf25Tarih23/02/2011 22:05:31Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
ARKADAŞLAR BEN İZMİRDE YAŞIYORUM TİCARETE GİRMEK İSTİYORUM ÖZEL BİR BANKANIN REKLAM BÖLÜMÜNDE CALIŞIYORUM VE BİRCOK MÜŞTERİM VAR YAKLAŞIK 1000 CİVARI GÜNDE 40 NOKTA DOLAŞIYORUM VE BU ZİYARETLERİMİ 7 YILDIR BİFİİL YAPIYORUM SÜREKLİ AYNI MÜŞTERİLERİ ZİYARET EDİYORUM BİRAZDA PARAM VAR 10,000 CİVARINDA. NASIL BİR İŞ YAPICAĞIMDAN EMİN DEĞİLİM ÖNERİLERDE BULUNURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM..
NOT:MÜŞTERİLERİM HER SÖKTÖRDEN GENELDE TEKSTİL.EVTEKSTİLİ.BEYAZ EŞYA VB...

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye251 yazı
dolaştığın müşteri ler ne iş yaparla hepsi aynı işimi eğer aynı işi ise onlara hitap edecek bni ürünü satabilirsin yok eger başka ise isim ver belki bi yorum daha yapabilirim
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye203 yazı
Merhaba,
Elinizde bulunan müşteri portföyü için pazarlayabileceğimiz ürünler mevcut. Aslında tam size göre. İster kendiniz pazarlayın (fatura işini halledebilirseniz), İsterseniz ortak bir çalışma yapabiliriz. Siz müşteri yönlendirirsiniz, Sizin referansınız ile biz müşteri ziyaret ederiz, faturasını keser, malı teslim ederiz. Kazancımız üzerinden karşılıklı görüşme ile belirleyeceğimiz oranlarda kazanç dağılımı yaparız. (Kesilen her fatura başına). Yerimiz bornova askerlik şubesinin karşısında olup, ürünlerimiz genel olarak nestle, markalı çaylar, ambalaj malzemeleri (a dan z ye).
İşyerimizde görüşmek isterseniz bornovaya rutunuzun olduğu bir gün çay içmeye bekleriz.
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye347 yazı

müşterileriniz arasında marketler, benzin istasyonları, imalathane, hotel gibi büyük işletmeler varsa belki "enerji satışı" işine girebilirsiniz. bildiğiniz gibi elektrik dağıtımları özelleştikçe enerji satışları da serbest piyasaya dönüşüyor. Şu anda 2010 yılında 30binkWh enerji kullanan yani aylık yaklaşık 800TL üzeri fatura ödeyen kişi ve şirketler "serbest tüketici" konumuna geçiyor ve elektrik tedarikçilerini kendileri seçebiliyor. böylece pazarlık yaparak, kullandığı elektrik bağlantı tipine göre %30lara kadar varan bir indirim sağlayabiliyor.
Bu satışları da hidroelektrik, doğalgaz çevrim, rüzgar vb. kaynaklarda elektrik üreten firmalardan tedarik edebiliyor. İşte bu noktada bu firmalar elektriği şebekeye satmak yerine kendilerine serbest tüketiciler edinmek için uğraşıyorlar. bu üreticiler genelde santral operatörü şeklinde çalıştığı için satış organizasyonları geniş değil. hatta bu işletmeler adına satış yapan firmalar bile mevcut.
işte bu noktada bulunduğunuz ilde serbest tüketici kategorisine giren işletmelere komisyon karşılığı enerji satabilirsiniz. yakında doğalgaz satışında da aynı fırsatlar oluşacak. ilglenen arkadaşlar indirimli elektrik, indirimli enerji, serbest tüketici gibi başlıklarla aramalar yapıp detaylı bilgi edinebilirler.
örnek bir makale,
http://www.denizliyerel.com/index.php/guencel/506-ndirimli-elektrik-kullanmann-dayanlmaz-hafiflii
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Üye1359 yazı
gerçeğe dönüşen bir girişim oldu mu ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er