Ortaklık!! - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Ortaklık!!

pcci34
Yeni Üye

Toplam 6 yazı
05/10/2007 :  17:21:23 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

selam,arkadaşlar.size bir şey danışmak istedim.inşallah yardımcı olursunuz.ben bir kardeşimizin alacaklarım karşılığında onun işlettiği playstation salonundan,satış yaptığı yerden,bazı makinaları ve cafe malzemelerini aldım(bir yeri doldurur) ve ben bunlarla bir yer açmayı düşünüyorum.yeterince bilgim ve azmim var fakat,ben yinede eğer başka bir arkadaşta açmayı düşünüyorsa onunla ortak olmak isterim yada şuan işletilmekte olan bir yere malzemeler karşılığı girmek isterim.tabi ki dürüst biri olmasını isterim ama genede senet,sepet yapılır tabi ki.sizin görüşlerinizi bekliyorum.yer olarak istanbul'u düşünüyorum.şimdiden sağolun.. birlikten kuvvet doğar düşüncesindeyim :) kolay gelsin.
ayrıntıları görüşmek isterim..
mail adresim: kara_kalem_3@hotmail.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Öğrenci
pcci34
Yeni Üye

Toplam 6 yazı
15/10/2007 :  14:31:00  Alıntı
görüşleriniz nedir arkadaşlar??

yakis
Yeni Üye

Toplam 22 yazı
15/10/2007 :  14:36:00  Alıntı
Selam pcci34
Playstation ve internet cafe işinde ortak fazla tavsiye etmiyorum. Çok güvenilir olması lazım. Çünkü hesabı belirsiz kazancı belirsiz bir iş. Kapıdan çıktığın zaman gözün arkada kalmaması lazım.
Senin zaten ortağa ihtiyacın yok. Malzemelerini hemen hemen tamamlamışsın zaten.

Yerleşim : Türkiye / Mersin  |  Meslek : Serbest meslek
pcci34
Yeni Üye

Toplam 6 yazı
15/10/2007 :  14:42:53  Alıntı

dostum belki haklısın ama azda olsa gireni çıkanı bilirsin.bende sadece playstation var,birde buna bilgisayar koyabilecek bir arkadaş gerekli,o zaman yeride güzel olursa kazancıda yüksek olur.yada bir internet cafe işleten arkadaşın dükkanına ben makinaları koymak isterim.

pcci34
Yeni Üye

Toplam 6 yazı
15/10/2007 :  17:06:03  Alıntı
yada ortaklık için 7000-8000 ytl'ye ihtiyaç vardır.(ıvır zıvır dışında sadece bilgisayara ihtiyaç vardır) diğer cafe,mutfak ve oyun için gerekli olan malzemeler vardır.

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

2.91 saniye.
22:06:12, 30 Temmuz 2025, Çarşamba

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım