Yeni Üye Toplam 6 yazı |
|
pcci34 Yeni Üye Toplam 6 yazı | 15/10/2007 : 14:31:00 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
yakis Yeni Üye Toplam 22 yazı | ![]() ![]() Playstation ve internet cafe işinde ortak fazla tavsiye etmiyorum. Çok güvenilir olması lazım. Çünkü hesabı belirsiz kazancı belirsiz bir iş. Kapıdan çıktığın zaman gözün arkada kalmaması lazım. Senin zaten ortağa ihtiyacın yok. Malzemelerini hemen hemen tamamlamışsın zaten. Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Serbest meslek |
pcci34 Yeni Üye Toplam 6 yazı | 15/10/2007 : 14:42:53 ![]() dostum belki haklısın ama azda olsa gireni çıkanı bilirsin.bende sadece playstation var,birde buna bilgisayar koyabilecek bir arkadaş gerekli,o zaman yeride güzel olursa kazancıda yüksek olur.yada bir internet cafe işleten arkadaşın dükkanına ben makinaları koymak isterim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
pcci34 Yeni Üye Toplam 6 yazı | 15/10/2007 : 17:06:03 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |