Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Satılık Şirket Arıyorum

Başlatano_lifeTarih22/02/2011 19:54:56Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
marmara bölgesinde yer alan,
sicili temiz satılık şirket arıyorum.

bedelsiz devir yapabilecek olanların şirketleriyle ilgileniyorum.
kuruluş maaliyeti göz önünde tutulursa ufak tefek vergi borcu olanlarda kabulumdür.

ilgilenenler lütfen irtibat bilgilerini yazsınlar.

iyi günler...

Yerleşim Kuzey Kıbrıs TC / MagosaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye342 yazı
slm istanbuldaki firmamı devredebılırım borcu var ama borcuyla alırsanız 20 000 ytl borcu var 2009 kurulum gaap tekstil gıda uls nakl ıtalat ıhracat ltd şti
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye90 yazı
merhaba borcumu ben çıkan afla kendim kapatırım ılgılenırsenız goruşelım
sc

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye100 yazı

Merhaba LİFE
Şirketini ucretsiz devretmek isteyen 2 arkadasım var ararsan telefonlarını verebilirim.
Abdulkerim cosar
olivendoils
dış tic.uzm
+90 05357170193

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye26 yazı
Merhaba, devralacağınız şirketin vergi, ssk ve kamu borçlarını mutlaka dikkate almalısınız. Devreden ve devralan müteselsilen sorumludur. Devir tarihi itibariyle borçtan kurtulabileceğinizi düşünmeyiniz. Ayrıca şirketin çek vb. borçlarından dolayı cezai sorumluluklarını da iiyi hesap ediniz. Aksi takdirde keşke yeni bir şirket kursaydım da böyle durumlarla karşı karşıya kalmasaydım diye düşünebilirsiniz.
Ticarette dürüst olan her zaman kazanır.
Başarılar dilerim.
Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Üye206 yazı
Merhaba,Benim İstanbul ikitelli O.S.B de Limited şirketim var,şehir değişikliği nedeniyle satmak istiyorum hiç bir yere borcu yok aksine piyasadan alacağı olan bir şirkettir.
İlgilenirseniz Görüşebiliriz.
erencimen@gmail.com
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
merhaba iki ortaklı ltd şirketimizi hic bir borç suz şekilde devir etmek istiyoruz şirketin sadece 54000ytl lik stok malı bulunmaktadır kdv kesilip stogun eritilmesi gerekmektedir kdv bedeli 5500tl kadar tutuyor kdv yi kabul edilirse şirketin devri için üçret istenmyecektir ilgilenenlerin 0532 282 28 53 no lu telefon ile irtibata gecebilirler
kadir topal

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
merhaba benimde bir şirketim var .denizcilik şirketi şirketimin fazla bir borcuyok 1000.tl varyok devretmek istiyorum .özelliklerideşunlar. gemilere yakıt ve kumanya temini,gemipersoneli %20 komisyonlu gemi adamı temini.oto kiralama ve acenta.inşaat katkarşılıgı arsa.tarımve hayvancılık.gıdaişi.tersanelere girip işyapma.herşeyi olan bir firmadır .uluslararasıdır.benim maddi gücüm yetersiz oldugu için devrediyorum .8000.tl karşılıgında.ilgilenenler.arasın .05549732376.aynızamanda wep siteside hazır şirketin başlamatarihi 26 01 2011.dir.saygılar

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
Borçlu şirketleri devir alıyorum detaylı bilgi için gsm : 0536 988 0538 whatsaap : 0554 131 8993

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis