Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bebek Mağazası Açmak

Başlatanaytac9Tarih17/02/2011 11:52:29Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Merhaba ,

Manisa merkezde bebek mağazası açmak istiyorum , bununla ilgili dastini bebe market ile görüştüm , şartları uygun gözüküyor.Bu konuyla ilgili fikri olan kişilerin yardımını rica ediyorum.

Saygılar..

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye53 yazı
şartları neymiş öğrenebilir miyim bende düşünüyorum çünkü..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı

Dastini ile ilgili detaylı bilgiyi 0 507 241 55 30 nolu telefondan Murat Bey den alabilirsiniz.

Yeni Üye16 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akinselcuk
http://www.e-bebek.com/hakkimizda

Bunlarla da görüş.

Bildiğim kadarıyla e-bebek bayilik vermiyor,kendisi açıyor.
Yardımınız için teşekkürler.

Editör5590 yazı
e-bebek internet sitelerine bayi iskontosu ile mal veriyor. Yani toptan satışı var. Mal isteyen bir dükkancıya neden mal vermesin ki ? Adını kullandırtmıyor olabilir. Ama toptan mal isteyen birine iskontolu mal verecektir. İlle bayisi olmanız gerekmez.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye95 yazı
bence bebek magazaciliginda bayilige pek gerek yok,cunku bayilik sistemlerinin fazla bir kãr getirisi yok. en fazla 1,70 ile calisiyorlar. bununla beraber bu isin bence merkezi bursa sehri buradaki imalatci firmalar ile gorusup guzel bir cesit vapilabilir. ve kar marjinida kendiniz ayarlayabilirsiniz muhitinize gore. simdiden basarilar dilerim.
AFÇ

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye30 yazı
aytaç kardeşim şartları neymiş kısaca bahsedermisin birde nekadar maliyet gerektiriyor yani nekadar bir sermaye ile başlayabiliriz bu işe

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
merhabalar 0-5 yaşa rası bebek mağazası açmak istiyorum toptan şatış yapan arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar
hayat teselli bulmaktır teselli ise kişinin iyi niyetindedir

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Esnaf
Yeni Üye94 yazı
arkadaşlar bu konuyu bende bi süre once düşünmüştüm, bu konuda aldığım izlenim şu; bayilik açmak sadece alışveriş mağzalarının içinde dükkan açacaksanız işe yarıyor, fakat yerel piyasada mahalle içinde yada kent merkezinde açacaksanız, onların isim hakkıymış stokmuş falan isim hakkı vereni zengin etmeye yarıyor, o paraya çok daha fazla mal alıp stok yaparsınız reklam giderlerine harcarsınız,
sonuç: bence yukarda başka arkadaşın da dediği gibi bursa tekstili merkezi burdan toptancılar bulun konusun derim
oyuncak için se istanbuldaki toptancılarla konusun derim ama istanbulu bilmiyorum baştan soyleyeyim..

ayrıca lafta kalmamak işe hemen başlamak ta onemli yaza kadar bağlantıyı yapıp girin derim ben bu işe,
başarılar
Siracboran

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans