Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Danışma

BaşlatanuzunyolcularTarih15/02/2011 14:16:57Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar merhaba
Kuzey ırakla ilgili bütün siteleri takip ediyorum .Her arkadaş kendi istek ve taleplerini yazıyor bilgisi olanlar aktarıyor ama kimin ne kadar işine yarıyor kim sonuca ulaşıyor belli değil
Her arkadaş kuzey ırakı bir meyve bahçesine benzetiyor.Bu bahçede elma, armut muz kiraz üzüm erik vb bütün meyveler var girip oradan istediği meyveyi almak istiyor ancak; bir şey.bilmediğiniz tanımadığınız bir yere yalnız gitmek burada iş kurmak tutunmak hiç kolay değil bırakın başka bir yeri Türkiye’de bile işyeri açmanın ve tutunmanın zorluğunu iş yapan arkadaşlar bilir. Önce gideceksiniz 3-5 gün gezeceksiniz havasını insanlarını ortamını tanıyacaksınız görüşmeler yapacaksınız ondan sonra karar vereceksiniz

Ben Türkiye’den Pazar araştırması isteyen firma ve şirketler için kuzey Irak’a gidiyorum.(Giderken katalok numune kartela örnek ***ürüyorum) Kuzey ıraktaki Türkiye ticaret ataşesini ve birçok tüccar ve işadamı ile , ticaret ve sanayi odalarının başkan ve yardımcılarını tanıyorum .bende A’dan Z’ye cam, elektrik,ev eşyası, genel ticaret, gıda, hayvancılık , inşaat, kumaş, mobilya, meyve,oyuncak, perde, tekstil ve ziraat aletlerine varana kadar ithalatçılar birliğine kayıtlı üyeler ile Erbil ve Kerkük’ten 16 bin evet 16 bin tüccar’ın adı ve telefon bilgileri var kim hangi işi yapmak hangi iş kolu ile ilgili görüşme yapmak istiyorsa rehberlerim vasıtasıyla ilgili kişiyle randevu (telefonla) alarak görüştürüyorum.
Oradaki dükkan kiraların fiyatları, işyeri açmak istiyorsanız Türkiye’de ve kuzey ırakta hangi evrakları hazırlamanız gerekiyor bunların maliyeti,yatırım yaparsanız devletin verdiği teşviklere kadar birçok detaylı bilgiyi verebilirim.
Ciddi anlamda ticaretle uğraşmak isteyen arkadaşlar arasın görüşelim.
Saygılarımla ilhan

NOT: 1 Dolar 1.20 ırak dinarı İş bankası Erbile şube açıyor inşaatı bitti.
Perşembe öğleden sonra ve Cuma günü hafta sonu tatili.
Oradaki büyük Türk firmaları. Safir,merinos,bellona,istikbal,yurt bay,inci akü,Ülker,tat,arçelik,polisan, güllüoglu, merinos gibi birçok firma ile kebapçıya varana kadar çok türk şirketi ve markası var

05055678083 arayın

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye29 yazı
SAYIN YETKİLİ . ben yavuz yılmaz istanbul dan yazı yorum kuzey ırakta yatırım yapmak isti yorum dış cepe kaplaması ve aksasuarları üretiyorum kısaca bizde söve olarak geciyor ismi veb sitesi adresini de göndriyorum size bakıp bana yardımcı olur sanız cok memnun olurum tabi benim düşündüyüm bölge süleymaniye siz ne dersiniz bilmem siteadresi (www.atlantissove.com) burdan üretimini yaptıgım ürünleri görme şansınız olur . orda şirket kurucam bunu icin ordaki satıcı ve tüketiciler olarak bana yadım cı olursanız sevinirim şimdi den teşekkür ederim iyi calışmalar.
yavuz

Yerleşim Türkiye / YstsnbulMeslek Ymalat
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf