hurda plastik sise satiyorum aylik 400 ton mal verebiliriz mal irak menseli yillik sozlesme yapmak isteyenler tercih sebebidir bilgi icin makifaktas@mynet.com
benmazlum urunler karisik irakta istediginiz yerde teslim edebilirim zaho ya da erbil de kayserim cif teslim su an icin zor ama nakliye konusunda yardimci olurum
merhabalar, hurda ile ilgili detay istiyorum, fiyat, teslim şekli, ve ödeme şekli... detaylı bilgileri aşağıdaki email adresine atarsanız sevinirim. nidyanagod@hotmail.com
selam öncelikle herkese hayırlı çalışmalar dilerim yurt içi ve yurt dişi hurda plastik alımı yapılır tüm satıcı arkadasların dikatıne ankaradan iletişim için pet-las@hotmail.com.tr 0542 808 88 86 erhan gulel
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz